De uitstraling van uw huis is niet compleet met alleen een likje verf, mooie meubels of nieuw behang op de muur. De aankleding van uw woning, met bijvoorbeeld mooie garagedeuren of een lamellenrooster, moet een totaalplaatje worden. Dat zorgt er bovendien voor dat u nog meer kunt genieten van uw huis. En dat is toch heel wat waard?

Iedereen kent ze wel: bedrijven die gespecialiseerd zijn in projectzonwering, garagedeuren of de verkoop van een lamellenrooster. Als al deze afzonderlijke componenten bij verschillende firma’s worden afgenomen loopt u als koper het risico dat het geheel net niet zo goed op elkaar aansluit als verwacht.

Daarom is het verstandiger om te zoeken naar een partij die zowel garagedeuren als projectzonwering aanbiedt. En als je er dan ook nog een lamellenrooster kunt uitzoeken, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat betreft garagedeuren is de keuze enorm: wilt u een elektrische deur van de beste kwaliteitshout? Of zoekt u een kanteldeur in metaal? Alles kan verzorgd worden. En is er een kleur op uw muur die u ook op uw garagedeuren wilt zien? Ook dit maatwerk kan geleverd worden.

Hetzelfde geldt voor projectzonwering. Of u nou zonnewering zoekt die aan de binnenkant van het raam bevestigd wordt zoals duettes, of doeken die aan de buitenzijde van de ramen worden geplaatst, de keuze is aan u. Bovendien kunt u ook hier kiezen voor volautomatische projectzonwering. In dat geval kunt u met een afstandsbediening de zonwering laten zakken.

Een lamellenrooster geeft bovendien heerlijke schaduw

Natuurlijk moet alle projectzonwering zorgen voor een mooie uitstraling van het pand waar het op wordt aangebracht, maar op de eerste plaats moet het natuurlijk functioneel zijn. Zo moet de zonwering het zonlicht op zo’n manier tegenhouden dat u tijdens uw werk of vrije tijd geen last heeft van hinderlijke zonnestralen, zonder een ruimte direct helemaal te verduisteren.

Waar u ook voor kiest, u weet zeker dat u geadviseerd wordt een product te nemen dat perfect aansluit op uw wensen. Bovendien beschikken de installateurs allemaal over veel kunde en kennis zodat de producten optimaal zullen functioneren. Want pas dan kunt u zeggen dat uw huis echt ‘af’ is.