In deze tijd, waarin informatie heel belangrijk is en alles snel moet, wordt niet meer uitsluitend via de pc op het internet gesurft, computermaar steeds meer via smartphones en tablets.

De hoeveelheid internetgebruikers met een smartphone en/of een tablet nemen hand over hand toe. Hier ligt dus een grote kans voor eigenaren van webwinkels en voor mensen die van plan zijn om een webwinkel te beginnen, om deze groeiende groep nu en zeker ook in de toekomst te blijven bereiken. Wil je op korte termijn een webwinkel beginnen? Dit is je kans om direct te kunnen starten met een mobiele webwinkel naast de normale webwinkel.

 

De voordelen van een mobiele webwinkel

Het hebben van een mobiele webwinkel, zorgt ervoor dat de webwinkel overzichtelijk wordt weergegeven op de kleinere schermen van de smartphones of de tablets, zonder al te veel toeters en bellen. Op die manier is een webshop ook zeer gebruikersvriendelijk op je Iphone, Android, Blackberry of Samsung smartphone.

Social media en smartphones of tablets

Een groeiende groep gebruikers is dagelijks bezig met social media op de smartphone of tablet. Het hebben van een mobiele webwinkel heeft als voordeel dat dat deze groep gebruikers via social media, zoals Facebook, Linkedin, Twitter en Google Plus, eenvoudiger worden doorgestuurd naar de mobiele versie van de webwinkel. Vanuit de mobiele webwinkel kunnen deze gebruikers weer naar de normale versie van de webwinkel en kunnen ze eenvoudig het product of dienst mailen naar zichzelf of naar vrienden en bekenden, zodat deze gebruikers later op hun gemak op de pc in huis het product of dienst nog eens kunnen nakijken in een groot scherm.

Regelmatig nieuwe mogelijkheden toevoegen

De komende tijd zal CCV shop de mobiele webwinkel software blijven doorontwikkelen aan de mobiele versie en er zullen regelmatig nieuwe mogelijkheden aan de software worden toegevoegd. Bij CCV shop staat Innovatie hoog in het vaandel en de nieuwe mobiele webshop heeft dus een grote toegevoegde waarde voor de gebruikers en de webwinkelbeheerders. Ga ook mee met deze tijd en zet gemakkelijk en snel de mobiele webwinkel online!