Wie op zoek gaat naar een luxe bungalowpark komt natuurlijk al snel bij ons uit. Niet voor niets trekt ons bungalowpark senioren, kinderen en alles wat daar tussenin zit. Wij bieden namelijk alles wat je op vakantie ook kunt wensen, hoe jong of oud je ook bent. Zo hebben wij een zwembad in de buurt, waar u snel naar toe kunt om heerlijk buiten te zwemmen. Maar om eerlijk te zijn hoeft u daarvoor ons park niet af. Daar hebben we namelijk ook een heerlijk zwembad.

De term luxe bungalowpark hebben we in onze oren geknoopt toen we bezig gingen met de inrichting van ons park. Ruim van opzet, een mooi zwembad en een goed restaurant, dat is wat u bij ons aantreft. En dan hebben we het nog niet eens over de omgeving gehad.

Want naast een fijn zwembad vindt u bij ons in de buurt alles wat u tijdens een vakantie nodig heeft. En dan hebben we het niet over een goed restaurant en een supermarkt, maar belangrijke zaken als een mooie omgeving en vriendelijke mensen. Want dat is nou precies waar onze streek, Twente, om bekend staat.

Luxe bungalowpark?

Op ons luxe bungalowpark senioren ontvangen is iets wat we met een gerust hart doen. Niet voor niets komen vele ouderen namelijk met veel plezier ieder jaar terug naar ons park. Het kan natuurlijk dat het komt omdat we altijd wel een interessante last minute voor ze in het verschiet hebben, maar stiekem weten we dat ze terugkomen omdat ze het bij ons naar hun zin hebben.

Dat kunt u zelf natuurlijk ook komen beleven. Want naast dat we op ons bungalowpark senioren op bezoek krijgen, staan we ook klaar om u met uw gezin te ontvangen. Met of zonder jonge kinderen. Kijk dus snel eens op onze website voor een gunstig arrangement. Dan zien we u binnenkort vast terug in ons park. Tot dan!