Neon verlichting is er in allerlei soorten, maten en vormen. De meest bekende neonverlichting is de verlichting die je ziet wanneer je een winkelstraat inloopt. Vrijwel boven iedere winkelingang en boven iedere kroeg is het logo van de zaak zichtbaar. Bij kroegen hangt ook vaak het biermerk dat getapt wordt aan de muur. De gezelligheid van een avondje uit kun je ook naar je eigen mancave of thuisbar halen, met behulp van neon barverlichting.

Onmisbaar in je mancave: neon verlichting

Een mancave of thuisbar wordt steeds populairder. Waar vrouwen vaak de beslissingen rond de inrichting over de gezamenlijke ruimtes in huis maken, claimen mannen steeds vaker een ruimte in huis die zij naar eigen smaak kunnen inrichten. De zogenaamde ‘mancave’. Een plek in of om het huis waar je kunt ontspannen en relaxen met je vrienden, waar je ongestoord voetbal kunt kijken, waar de playstation wél in het zicht mag staan en waar je die foeilelijke pooltafel zonder problemen kwijt kunt. Neon barverlichting of een neon logo van je favoriete biermerk is dan nog het enige wat je nodig hebt.

Allerlei soorten en maten barverlichting

Neon verlichting is er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Je kunt er zelfs meerdere met elkaar combineren. Vaak zie je de bekende merken terugkomen, denk aan Heineken, Grolsch of de wat exclusievere biermerken. Deze merken hangen graag bij jou in je mancave! Maar je kunt ook kiezen voor een wat pikantere neon barverlichting, of juist een brave variant: een felgekleurde lichtbak die de letters ‘bar’ vormen is ook leuk wanneer je gezinsleden of familie deze ruimte regelmatig bezoeken!

Bestel online de neon barverlichting die het beste bij je past

Wil je jouw mancave of thuisbar meer sfeer geven of een stoere uitstraling? Bestel dan je neon barverlichting gewoon online, hierbij mag je ook altijd nog retourneren als het product tegenvalt, en maak je avonden met vrienden nog gezelliger!