Als u online gaat bestellen, dan wilt u natuurlijk altijd snel spullen in huis kunnen hebben. Zeker met de komende toernooien en aandacht voor darts zal er veel op het gebied van darten online te vinden zijn. Als u zelf ook graag een pijltje gooit of graag als nieuwe speler spullen aan wilt schaffen, kies dan voor een kwalitatieve online dartshop. ZeelandDarts kan u snel en vakkundig leveren, waarbij u kunt kiezen uit alle voorkomende artikelen en accessoires. Of u nu zoek naar een dartbord, dartpijlen, shafts, flights, surround ringen, tasjes of andere accessoires, zij hebben het allemaal.

Voorraad leveringen
Voor een groot deel van het assortiment kunt u bij de online dartshop van ZeelandDarts rekenen op een ruime voorraad. Voor shafts, flights en accessoires is uit voorraad leveren dan vrijwel altijd mogelijk. Handig in deze online winkel is dat u exact de aantallen kunt zien die bij de winkel op voorraad zijn. Zo weet u precies tot welke aantallen u kunt bestellen om vrijwel altijd de volgende dag al geleverd te krijgen.

Snelle verzending
Bij ZeelandDarts geldt in principe dat alle artikelen voor 15:00 uur besteld al de volgende dag in huis zullen zijn. Voor de grotere pakketten wordt er gebruik gemaakt van de pakkettendienst van PostNL en kleinere bestellingen kunnen tegen goedkopere tarieven via de brievenpost geleverd worden. Voor de kleine bestelling hoeft u dus niet perse thuis te zijn om deze snel geleverd te krijgen.

Klantenservice
ZeelandDarts is een klantvriendelijk bedrijf en dat vinden we terug in de klantenservice. Waar u vaak lang moet wachten op antwoord op een mail heeft u bij ZeelandDarts altijd binnen 24 uur een antwoord. Voordeel is dat ook in het weekend op mails gereageerd wordt. Zijn bepaalde artikelen niet voorradig maar wilt u die toch bestellen? Geen probleem, deze online dartshop maakt er werk van en besteld de spullen direct voor u bij, bij de fabrikanten in Engeland. Kortom: zoekt u een dartshop die de complete service biedt en een overzicht van artikelen kan leveren via de webshop? Ga dan naar de website en ervaar het gemak van online bestellen bij een echte dartswinkel.