Dit voorjaar riep Skihal mensen op om gratis hun skihallen te testen in Nederland en Duitsland, samen met vrienden, familie en kennissen. Skihal.com gaf 50 gelukkige testers een ‘wereldpas’, een vrijkaart om alle hallen te testen naar wens vanaf mei tot oktober. Maandag 4 november zette Skihal.com de winnaar van de skihalwedstrijd -Snowworld Zoetermeer- in het zonnetje onder toeziend oog van de pers.

Uit alle hoeken van het land deelden doorgewinterde sporters en beginners hun ongezouten mening over de skihallen. Het leverde een bonte verzameling van wintersportbelevenissen en –beelden op.

Skihalwedstrijd

Snowworld Zoetermeer kwam bij de reviews het best uit de bus. Vooral de horeca, pistedrukte en kwaliteit van het skiresort vielen in de smaak.

Kans

“Deze skihalwedstrijd vormt een mooie kans voor wintersporters van alle niveaus om helemaal gratis lekker door te skiën en snowboarden buiten het wintersportseizoen om. Eén tester gaf bijvoorbeeld aan dat zijn snowboard claustrofisch is en niet lang in de kast wil staan,” vertelt een woordvoerder van Skihal.com. “We krijgen op deze ludieke manier een goed beeld van hoe mensen onze skihallen ervaren en waar verbeterpunten liggen.”

Rudi van der Voet zegt oprecht blij te zijn met de respons van de testers. ‘Dit is de eerste keer dat in deze grootte een skihalonderzoek heeft plaatsgevonden, uitgevoerd door consumenten. De waarnemingen van de testers, maar ook de vele reviews van het afgelopen jaar hebben ons een duidelijk beeld gegeven welke skihal door de consument als meest prettig wordt ervaren qua pistekwaliteit, materiaal, horeca, service, gastvrijheid en prijs-kwaliteit verhouding’.