Als u in de zomer ergens op vakantie gaat, wilt u natuurlijk dat het mooi weer is. In dat geval kunt u lekker buiten verblijven en allerlei leuke uitstapjes maken. Het weer is echter nergens gegarandeerd mooi. Kies daarom eens voor een verblijf in de buurt van zwembad Twenhaarsveld, zoals op het schitterende Vakantiepark Holten. Dit is de ideale locatie op een bungalowpark met kinderen te bezoeken, omdat er in de omgeving van alles te beleven is.

Zowel op als buiten Vakantiepark Holten merk je direct dat dit het ideale bungalowpark met kinderen is. Op het park heb je namelijk een prachtig zwembad, een grote speeltuin en zelfs een overdekt speelparadijs. Daar hoef je je als ouder dus niet druk te maken dat je kind het niet naar zijn of haar zin heeft.

Buiten het park zijn de mogelijkheden zo nodig nog groter. Denk bijvoorbeeld eens aan een bezoek aan het prachtige natuurgebied De Sallandse Heuvelrug. Daar zijn vele kilometers aan paden te vinden waarover u heerlijk kunt fietsen of wandeling. Ook is er bovenop de Holterberg een schitterend museum te vinden waar kinderen zich met gemak een dag kunnen vermaken. Niet in de laatste plaats omdat er voor de jonge bezoekers een schitterend speelbos is aangelegd. Tel daarbij op dat ook zwembad Twenhaarsveld vlakbij is, waar je zowel binnen als buiten kunt zwemmen, en het plezier is helemaal compleet.

Twenhaarsveld is slechts één van de hoogtepunten

Maar ook voor de ouders heeft Vakantiepark Holten veel te bieden. Ze kunnen bijvoorbeeld heerlijk eten en drinken naast het zwembad op het park. Daar is namelijk het restaurant gevestigd. Op die manier houdt u altijd uw zwemmende kind in de gaten, terwijl u zelf tot rust komt.

Ook steden als Rijssen en Deventer liggen op korte afstand. Daar kunt u heerlijk uit eten, winkelen en rondslenteren. Al met al genoeg te doen dus. Het enige dat u nog hoeft te doen is een bungalow boeken en ons bungalowpark met kinderen bezoeken. In het najaar hebben we zelfs enkele scherpe aanbiedingen zodat uw bezoek aan ons bungalowpark extra aantrekkelijk is!