Goede projectverlichting is een kunst! Het begint allemaal bij de erkenning dat ieder project anders is en daarom om een unieke aanpak vraagt. En dat is dan ook het motto dat wij als grotehanglampen.nl dagelijks hanteren. Iedere klant, ieder project krijgt alle aandacht en tijd!

De afgelopen jaren hebben we intensief samengewerkt met interieurarchitecten, stand-bouwers en projectinrichters. Ons grote assortiment hanglampen blijkt keer op keer uitermate goed toepasbaar. De behendigheid zit ‘m in het kiezen van de perfecte combinatie van lampen en bijbehorende lichtbronnen. Wat perfect is, hangt natuurlijk af van de lichtsituatie ter plekke. Is er natuurlijk en/of kunstmatig licht aanwezig? En in welke mate? Is het licht constant of zijn er fluctuaties? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden om het project op z’n allerbest in het zonnetje te zetten!

Veel van onze klanten zijn horecaondernemer. In veel restaurants, cafés, bars en hotels hangen brandvertragende lampen. De techniek die wij toepassen is het aanbrengen van B1 gecertificeerde PVC-folie. B1 staat voor moeilijk brandbaar en is de veiligste categorie. Een andere grote groep afnemers zijn winkeliers, mkb-ers en eigenaars van tuincentra. Veel kantoorpanden vragen om ‘rustige’ hanglampen als kantoorverlichting. Lampen in een effen, bescheiden kleur en met een verstelbare lichtsterkte. Als veel klanten en relaties worden ontvangen, geeft een hanglamp met logo of in de kleuren van de huisstijl een toegevoegde waarde. In het vakkundig verlichten van stands op beurzen, hebben wij de afgelopen jaren veel expertise opgedaan. In dit kader ontwerpen wij naast hanglampen ook wandlampen en staande lampen met logo’s of andere afbeeldingen bedrukt. Ook ’thuissituaties’ zijn te bestempelen als projecten. Denk dan aan een hanglamp boven een eettafel die dagelijks meerdere keren wordt gebruikt, in een steeds veranderende situatie van natuurlijk licht. In dit kader hebben wij in ons assortiment prachtige lampen met een bekleding van stof of behang. In een traditionele of juist hippe stijl.

Bij grotehanglampen.nl is alles mogelijk. Wat betreft grootte, stijl, stof en kleur van de lamp. Maar ook op het gebied van blenders, diffusers, ophangsystemen, bedrukking en folies leveren we maatwerk. We leveren alle lampen inclusief de door de klant gewenste lichtbron. En is advies nodig voordat een bestelling wordt gedaan? Wij delen graag ons kennis en kundigheid!