Het is het hoogtepunt van het jaar voor veel leerlingen van de basisschool: het schoolkamp. Een paar dagen op pad met de leraren zonder dat er gewerkt hoeft te worden. En wat is nou mooier dan tijdens het schoolkamp verblijven in een luxe groepsaccommodatie?

Samen slapen op een slaapzaal, ontbijten aan lange tafels en sporten op een naastgelegen grasveld. Het zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagd kamp. Voor de organisatie is er echter een jaarlijks terugkerend probleem: hoe vinden we een betaalbare, maar luxe groepsaccommodatie? Kampeerboerderij Overijssel heeft hierop voor iedereen een passend antwoord.

Kampeerboerderij Overijssel biedt namelijk bijzondere verblijfsmogelijkheden voor groepen van verschillende groottes. Bijvoorbeeld een echte blokhut die geschikt is voor meer dan twintig personen. Of een moderne boerderij met tweepersoons slaapkamers, zodat iedereen met zijn vriendje of vriendinnetje kan komen logeren! En dat allemaal in het hart van het prachtige Overijssel.

Een schoolkamp van alle gemakken voorzien

De gastenverblijven van Kampeerboerderij Overijssel bieden allemaal veel comfort aan de gasten. Zo zijn de accommodaties voorzien van goed uitgeruste keukens en bedden van goede kwaliteit. Maar de luxe gaat buiten de muren van de gehuurde verblijven nog veel verder.

Op het park van Kampeerboerderij Overijssel is namelijk een groot sportveld waar kinderen onder meer kunnen volleyballen, voetballen en tafeltennissen. Zo komt iedereen aan de broodnodige dagelijkse beweging. Voor de kleinere gasten is er op het terrein van de luxe groepsaccommodatie een speeltuin met schommels, een rekstok en een levensgroot schaakbord.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is biedt het omliggende bos ook nog een tokkelbaan van maar liefst zeventig meter lang. Daarbij kunnen ook allerlei randactiviteiten worden georganiseerd waaraan iedereen zijn steentje moet bijdragen. Dus ook voor de echte durfallen is er genoeg te beleven.

Na de uitputtende activiteiten is het natuurlijk tijd om iets te eten en te drinken. De nodige boodschappen kunnen voorafgaand aan het schoolkamp worden ingeslagen, maar Kampeerboerderij Overijssel kan groepen hierin ook van dienst zijn. Het bedrijf heeft namelijk afspraken gemaakt met lokale bedrijven over de levering van vers brood en allerlei andere boodschappen. Zo wordt de organisatie van een kamp veel werk uit handen genomen, waardoor er meer tijd overblijft voor het organiseren van een paar onvergetelijke dagen. Kort gezegd kan met een gerust hart het stempel luxe groepsaccommodatie worden gebruikt.