Is het niet heerlijk als u op een gure dag thuiskomt en de woning is lekker opgewarmd? Ja, natuurlijk. Maar u wilt niet dat uw verwarming de hele dag door aan is. Speciaal voor de bediening van de ATAG cv ketel * is er de ATAG One draadloze thermostaat.

Dé slimme thermostaat van dit moment.

Kamerthermostaten zijn op zich niet nieuw, maar de ATAG One is net even anders. Deze is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar heeft bovendien een zeer fraai uiterlijk. Het brengt warmte en regeling van warmte samen. Direct te bedienen op de thermostaat of op afstand.

Laten we deze slimmerik onder de thermostaten eens nader bekijken.

Comfort in one touch

De ATAG One is eenvoudig te bedienen; gewoon direct op de thermostaat maar ook op afstand met de gratis ATAG One app op uw smartphone, tablet of pc. Geen installatie-, service of abonnementskosten. Bovendien bent u verzekerd van automatische software updates.

De thermostaat heeft een draadloos touch screen. Daardoor kan hij overal geplaatst worden. Vanwege zijn unieke strakke, uiterlijk past hij zeker in uw woonkamer. Heel eenvoudig te monteren en zonder ingewikkelde handleiding.

ATAG One biedt meer dan alleen warmte

Efficiënt verwarmen, dat staat voorop. Dat houdt in dat u via de gratis app bijvoorbeeld hulp krijgt van een “shower coach”. Deze geeft adviezen over zuiniger omgaan met water en energie.

Bovendien geeft deze thermostaat zowel aan u als aan de installateur een melding op het moment dat er een storing dreigt. Bijvoorbeeld als de waterdruk afneemt, verschijnt de melding dat de cv bijgevuld moet worden. Meedenken en vooruit kijken.

Deze kamerthermostaat heeft bovendien een aantal handige snufjes: een weersafhankelijke regelfunctie, een vakantiefunctie, klokprogramma’s en een aanwezigheidsdetectie.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

*(Q-, E- en A-serie vanaf 2010, met uitzondering van de Q solar)