De naam Twenhaarsveld zal u als inwoner van een provincie anders dan Overijssel of Gelderland waarschijnlijk niet veel zeggen. Woont u wel in één van die provincies, dan is de kans een stuk groter dat er bij u wel een belletje gaat rinkelen bij het horen van die naam. Het is namelijk een bekend zwembad in de buurt van een geweldig bungalowpark met kinderen. En een groot zwembad in de openlucht, dat is toch voor iedereen de perfecte buurman tijdens een vakantie? Nou, bij ons is het werkelijkheid en daarvan kunt u komen genieten.

Bij Vakantiepark Twente zeggen we gerust dat we alle ingrediënten in huis hebben om u een geweldige tijd te bezorgen. Dat klinkt misschien een beetje arrogant, maar zo is het echt niet bedoeld. Sterker nog, arrogant is een omschrijving die eigenlijk niet in het woordenboek van Vakantiepark Twente voorkomt.

Bij ons draait alles er namelijk om, om de gasten van ons bungalowpark met kinderen te vermaken. En daarvoor gaan we heel ver. Kent u bijvoorbeeld wel een park waar een levengroot konijn rondloopt die met de aanwezige kinderen allerlei spelletjes doet? Of een park waar een overdekte speeltuin is zodat kinderen ook bij slecht weer buiten kunnen spelen? Bij ons is het werkelijkheid.

Ons eigen Twenhaarsveld is ook de moeite waard

Nou hadden we het aan het begin van deze tekst wel over het prachtige zwembad Twenhaarsveld dat bijna naast ons park ligt, maar we moeten onszelf ook niet tekortdoen. We hebben op ons bungalowpark met kinderen namelijk ook een heerlijk verwarmd zwembad dat alleen bedoeld is voor de gasten. Dat betekent dat u altijd zeker weer dat er een plekje voor u is aan de waterkant, en dat u tijdens het zwemmen niet gestoord wordt door mensen van buitenaf.

Want dat hoort volgens ons bij een echte vakantie: onbekommerd kunnen genieten met uw naasten. Nou, bij ons kan dat zeker!