Wie houdt er niet van een bos dat volledig in herfstkleuren is vervuld? De prachtige rode, bruine en donkergroene kleuren creëren een prachtig palet waaronder het prachtig wandelen of fietsen is, helemaal als de zon er op schijnt. Als dit alles ook nog eens kan afspelen in een heuvelachtige omgeving dan is het plaatje eigenlijk helemaal compleet om op een ansichtkaart te worden afgedrukt. Als u tijdens een vakantie Holterberg en omgeving gaat verkennen kan dit allemaal waarheid worden. Bij Bungalowpark Holterberg zit u namelijk aan de rand van een schitterend natuurgebied. Bovendien blijkt op het park al jaren waarom een bungalow senioren zo erg kan aanspreken.

Veel mensen hebben het idee dat het boeken van een tweede vakantie voor hen niet is weggelegd. Bij Bungalowpark Holterberg blijkt dit in veel gevallen onzin te zijn. Niet dat het park erop gericht is om vakanties zo goedkoop mogelijk aan te bieden, maar er zijn altijd last minute boekingen te doen die het boeken van een extra vakantie Holterberg wel erg dichtbij brengen. Helemaal als u niet gebonden bent aan de schoolvakanties kan het aantrekkelijk zijn om eens op onze website te kijken, helemaal als de bungalow senioren moet kunnen behagen.

De ideale omgeving voor een vakantie Holterberg

Als u tijdens een vakantie Holterberg en omgeving wilt verkennen, op de grens tussen Salland en Twente, zal al snel blijken dat Bungalowpark Holterberg een schot in de roos is. Want of wij in onze bungalow senioren of jonge gezinnen ontvangen, iedereen kan het bij ons naar hun zin hebben.

Op ons park hebben we namelijk een zwembad, een restaurant, een overdekte en een openlucht speeltuin en ga zo maar door. Eigenlijk teveel om op te noemen dus. Op onze website kunt u er veel meer over te weten komen. Neem dus snel eens een kijkje en profiteer van de laatste aanbiedingen. Dan is de kans groot dat u binnenkort door een schilderachtig herfstlandschap wandelt. Tot snel!