Uw vakantie kan nu al beginnen met de voorpret van het bepalen waar u naar toe zult gaan en wanneer. Wij geven u een mooi pallet aan mogelijkheden voor winter- en zomervakanties in Oostenrijk. De Republiek Oostenrijk ligt in middelpunt van Europa. Omringd door onder andere Zwitserland, Duitsland en Italië. Bijna alle Oostenrijkers spreken vloeiend Duits. Omdat ruim twee derde van het land boven de 500 meter ligt, is er volop gezonde, frisse lucht in Oostenrijk. Onze tip aan u voor dit of komend jaar: vakantie Oostenrijk!

Op vakantie naar Oostenrijk? Een letterlijk en figuurlijk bereikbare vakantie.

Naar welke regio u ook wilt gaan in Oostenrijk, het verkeer is er uitermate goed geregeld. Voor de snelwegen heeft u een tolvignet nodig, maar dan bent u vrij om te gaan en staan op het meer dan 133.000 kilometers tellende netwerk aan autowegen. Parkeergelegenheden zijn er volop bij alle hotels, resorts en appartementencomplexen. Een goed alternatief is gebruik te maken van busvakanties Oostenrijk. Zorgeloos reizen naar Oostenrijk, zonder stress en zoeken naar een parkeerplaats.

Eenmaal in de bergen, want die zijn natuurlijk volop in Oostenrijk, verplaatst u zich per kabelbaan. Zowel in de zomer als in de winter. Dus kiest u voor Karinthië, Tirol of het Salzburgerland, het vervoer heen en terug en ter plekke is eigenlijk nu al voor elkaar.

Oostenrijk

Veel diversiteit in een land met een grootse geschiedenis.

Voor het begin van Oostenrijk moeten we helemaal terug naar de Romeinse tijd. In de 19e eeuw was het land oppermachtig als keizerrijk en anno 2013 is het vooral een stabiel, rijk, rustig en prettig land. Voor de inwoners, maar ook voor u als toekomstig gast. Oostenrijkers zijn uitzonderlijk gastvrij. En ze voelen zich vereerd als u wilt komen genieten van de rust en comfort, de natuur, maar ook de steden en cultuur. Zo heeft Tirol bijvoorbeeld een schat aan musea. Een volkskunstmuseum, een boerderijmuseum en het keizerlijke Hofburg. Maar onderschat ook de bourgondische kant van de Oostenrijkers niet. Eten en drinken, wordt dagelijks een feest tijdens uw vakantie Oostenrijk.