Salland, de naam doet bij sommige mensen niet eens een belletje rinkelen.

Als we zeggen dat het grenst aan Twente wordt het wellicht al meer duidelijk. Toch is het eigenlijk vreemd dat maar zo weinig mensen aan een vakantie in Salland denken. Het is namelijk een streek waar rust, natuur en vriendelijke mensen aan de orde van de dag zijn. Net zoals in Limburg of Zeeland. Waarom gaan daar dan wel zo veel mensen naartoe, maar staat Salland nog niet zo goed op de kaart? Dat weten we niet, maar het biedt u wel de kans om een onontdekte parel te verkennen.horeca

Midden in dit mooie gebied vindt u namelijk het leuke dorp Holten. Dat staat er in de regio om bekend dat er vele toeristen op bezoek komen. Ondanks dat er ook gewoon veel plaatselijke mensen met veel plezier wonen is het dorp er ook op ingericht om veel gasten te ontvangen. Ook treft u er een mooi bungalowpark met zwembad.

En het is vanuit dit bungalowpark met zwembad dat het erg leuk is om de omgeving te gaan verkennen. En als uw kinderen geen zin hebben om mee te gaan, dan gaan ze toch gewoon naar de overdekte speeltuin op dit bungalowpark met zwembad.

Met het hele gezin op vakantie in Salland

Bovendien betekent het feit dat Salland nog niet erg bekend is ook dat u er tegen vriendelijke prijzen op bezoek kunt. En beslist u pas op het laatst, dan kunt u ook nog een last minute vakantiepark boeking doen. En zoals u van een last minute vakantiepark boeking gewend bent, scheelt dit veel in de portemonnee.

Kijk dus direct eens op de website van het park. Daar treft u naast de last minute vakantiepark mogelijkheden ook veel foto’s, filmpjes en tips over de omgeving. Dan weet u zeker waar u in terecht komt als u hier op vakantie gaat.