Wie niet zo veel te besteden heeft zal het gevoel hebben misschien een jaar beter niet op vakantie te kunnen gaan. Dat ligt er echter wel aan welke eisen aan een vakantie worden gesteld. Is iemand gewend om naar de andere kant van de wereld te reizen en exotische oorden te ontdekken, dan kan dat misschien een jaartje niet. Maar als de bestemming niet het hoofddoel is, zijn er best opties om toch een paar dagen of een weekje weg te gaan. Een vakantie in Twente bijvoorbeeld, die ook nog eens zal verrassen wat betreft schoonheid en mogelijkheden.

Bij Bungalowpark Salland beschikken we over verschillende types huisjes verdeeld over een ruim opgezet park. Dat betekent dat we tegelijkertijd accommodaties hebben die zeer geschikt zijn voor jonge gezinnen, maar ook een bungalow voor senioren zit in ons assortiment. Bij Bungalowpark Salland kan simpelweg iedereen op bezoek komen.

Zo’n vakantie in het oosten van Nederland is bovendien nog erg aan te raden ook. Niet voor niets liggen er bij het gezellige dorp Holten verschillende vakantieparken en bungalowparken. Deze hebben namelijk door de omgeving erg veel te bieden. En gelukkig is er daardoor ook altijd een bungalow voor senioren te vinden.

Met kinderen op vakantie in Twente

Gelukkig is deze streek niet alleen geschikt voor actieve senioren. Bij Bungalowpark Salland krijgen we namelijk ook veel jonge gezinnen op bezoek die het stuk voor stuk geweldig vinden op ons park. Niet zo gek ook, want als je bekijkt wat we allemaal te bieden hebben dan geloof je je ogen niet.

Denk bijvoorbeeld eens aan een overdekte speeltuin en een verwarmd zwembad tijdens een vakantie in Twente. Dan mogen we wel een speciale bungalow voor senioren hebben, maar dan kun je niet zeggen dat we op een kleine doelgroep richten. En dat is ook beslist niet onze bedoeling.

Kom dat dus zelf maar eens meemaken. Boek snel een verblijf via onze website en ontdek het mooie Twente en het lieflijke Salland. En dat hoeft bovendien niet heel veel te kosten.