Vriendengroepen, families of collega’s: iedereen heeft gezamenlijk wel eens wat te vieren. Dan zijn groepsaccommodaties noodzakelijk om de feestgangers op te vangen. Een accommodatie van Kampeerboerderij Overijssel is hiervoor het ideale adres.

Een vakantieboerderij is ideaal om grote groepen vakantiegangers te herbergen. Als deze allemaal afzonderlijk in verschillende huisjes zouden moeten zitten lopen de kosten namelijk al snel op, terwijl bij het bezoek aan een camping het weer een doorslaggevende rol speelt. Op zo’n moment zijn groepsaccommodaties de oplossing.

Kampeerboerderij Overijssel biedt gasten de mogelijkheid te kiezen uit verschillende locaties met verschillende kwaliteiten. Waar het ene huis uitblinkt vanwege de ligging in de mooie natuur, bieden andere groepsaccommodaties de gasten het plezier van een naastgelegen zwembad of voetbalveld. Natuurlijk zijn alle accommodaties schoon en in goede staat.

Een vakantieboerderij is meer dan een slaapzaal met een woonkamer

Het leuke aan het verblijven in één van de groepsaccommodaties van Kampeerboerderij Overijssel is dat verschillende groepen gasten slaapzalen kunnen delen, activiteiten kunnen ondernemen en de catering kunnen verzorgen. Op die manier is een weekend of week in de natuur voor niemand een last, want iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan het plezier van de groepsgenoten.

De groepsaccommodaties van Kampeerboerderij Overijssel zijn te huur in allerlei plaatsen. Waar de ene accommodatie te vinden is in een stedelijke omgeving nabij Zwolle, zijn er ook huizen te huur in de vrije natuur. Naast de verschillende locaties zijn er ook gradaties te maken in het geboden comfort van de huizen. De ene vakantieboerderij is luxe ingericht terwijl de andere boerderij met een eenvoudige inrichting beter geschikt is voor het ontvangen van grote groepen jongeren. Op die manier is er voor iedere groep die er even uit wil een geschikt verblijf te huur.

Kampeerboerderij Overijssel blinkt dan ook uit in de mogelijkheden die het bedrijf de gasten biedt: alle accommodaties kunnen online bekeken en gereserveerd worden, terwijl bij ieder verblijf ook goede tips gegeven worden over mogelijke activiteiten in de omgeving. Zo heeft iedere groep vooraf duidelijkheid over het te verwachten comfort, de prijs en de locatie van de te bezoeken vakantieboerderij. Op die manier is het voor iedereen een feest om in Overijssel eens lekker te genieten van een paar dagen rust in het gezelschap van familie, vrienden of collega’s.