Iedereen die wel eens vanuit een vakantiepark Holterberg en omgeving bekeken heeft zal het erkennen: het is een schitterende omgeving die het onnodig maakt om in het buitenland op vakantie te gaan. Schitterende heidevelden, glooiende heuvels en karakteristieke dorpjes: alles is er binnen handbereik. Het is dan ook niet gek dat er in de omgeving veel accommodaties zijn die een verblijf in de streek aanbieden, maar er is er maar één die er bovenuit springt: Vakantiepark Holten.

Bij Bungalowpark Holten komt namelijk iedereen aan zijn trekken: actieve senioren die er met hun fiets op uit willen gaan, kinderen die lekker willen zwemmen en jonge stellen die lekker willen winkelen en genieten in gezellige steden.

Over de eerste doelgroep kunnen we duidelijk zijn: die komen bijvoorbeeld naar Bungalowpark Holten omdat de gemeente Rijssen-Holten onlangs nog is uitverkozen tot de beste fietsgemeente van Nederland. Niet voor niets natuurlijk, want in de schitterende natuur en door de gezellige kernen lopen kilometerslange routes die veel afwisseling bieden. Een goede reden dus om vanuit een vakantiepark Holterberg te bezoeken. Maar zo zijn er natuurlijk nog veel meer redenen te bedenken.

Ook voor jongeren heeft Vakantiepark Holten veel te bieden

Maar het plezier dat ouderen kunnen hebben om vanuit Vakantiepark Holterberg de omgeving te verkennen geldt natuurlijk ook voor de jongere bezoekers. Want, en dan noemen we maar even wat ons direct te binnen schiet, er is bijvoorbeeld een overdekte speeltuin, een heerlijk zwembad en een schitterend museum op het park.

Natuurlijk is het park bovendien op een dermate ruimtelijke manier opgezet dat er rondom de huisjes ook veel ruimte is om te spelen in de vrije natuur. We kunnen dus rustig stellen dat alle ingrediënten aanwezig zijn om voor iedere doelgroep een geweldige gastheer te zijn.

Heeft u bij na het lezen van deze tekst zin gekregen in een verblijf op Bungalowpark Holten? Neem dan contact op met Vakantiepark Holten en reserveer één van de prachtige huisjes. Dat kan telefonisch of via onze website. Online vindt u bovendien allerlei scherpe aanbiedingen waardoor een verblijf op ons park ook nog eens zeer voordelig kan zijn. Tot snel!