De Veluwe, de Weerribben en de Friese meren: er zijn in Nederland genoeg plekken te vinden die bestempeld kunnen worden als goede locatie voor een vakantie. De Sallandse Heuvelrug is er ook zo één. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen het leuk vinden om vanaf ons bungalowpark Holterberg en omgeving te verkennen. Dat we ook nog eens een kindvriendelijk bungalowpark zijn is extra mooi meegenomen. Tijd dus om eens onder de aandacht te brengen wat Vakantiepark Holten u zoal te bieden heeft.

Tijdens uw zoektocht naar een kindvriendelijk bungalowpark merkt u al snel dat de keuze in Nederland enorm is. Van de noordelijke provincie Friesland tot het zuidelijkste puntje van Limburg, overal pretenderen ze de mooiste omgevingen te hebben. Bij Vakantiepark Holten zeggen we dat natuurlijk ook, maar wij kunnen het ook onderbouwen.

Ten eerste is het niet vreemd dat veel mensen er al voor kozen om vanuit een bungalowpark Holterberg en omgeving te bekijken. De omgeving heeft namelijk alles te bieden voor een gemiddelde vakantieganger. Zo vindt u in de omgeving van ons kindvriendelijk bungalowpark de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug met haar prachtige wandel- en fietsroutes, maar ook als u wilt winkelen komt u goed aan uw trekken. Zo liggen gezellige winkelcentra als Deventer en Rijssen om de hoek, waardoor u zich nooit hoeft te vervelen.

Vakantiepark Holten, ook leuk voor actieve senioren

Ook voor mensen van gevorderde leeftijd is ons park natuurlijk zeer de moeite waard. Zo helpen wij u graag bij het zoeken naar een geschikte route om te fietsen of wandelen, weten we precies waar leuke musea te vinden zijn en beschikken we over een goede keuken waar u iedere avond iets lekkers kunt bestellen. Er is dus niets waar het u aan zal ontbreken.

Denkt u dus over het boeken van een vakantie in eigen land, hou dan in uw achterhoofd dat Bungalowpark Holterberg alles heeft waar u naar op zoek bent. Kijk maar eens op onze website, daar is namelijk erg veel informatie over ons park en de omgeving te vinden. En natuurlijk kunt u ook direct online boeken.