Of u nou op zoek bent naar een kindvriendelijk bungalowpark, of u liever in de omgeving van een bungalowpark motor wilt rijden, bij Vakantiepark Holterberg zit u altijd goed. Want het park en de omgeving voldoen aan alle criteria die vakantiegangers stellen aan een bestemming: de ontvangst is gastvrij, de accommodaties zijn mooi, de faciliteiten goed onderhouden en de omgeving prachtig. Het is dan ook niet gek dat zoveel vakantiegangers de weg naar onze streek weten te vinden. Sluit u zich binnenkort ook bij deze groep mensen aan?

Als u zich afvraagt waar een kindvriendelijk bungalowpark allemaal aan moet voldoen, moet u eens bij ons op het park komen kijken. Daar is namelijk alles ingericht om zowel jonge gezinnen, actieve ouderen en welke andere doelgroep ook te kunnen vermaken. Zo hebben we voor de kleintjes een schitterende overdekte speeltuin zodat ze zich ook kunnen vermaken op een dag met slecht weer. Natuurlijk hebben we ook een speeltuin in de open lucht voor op de zomerse dagen.

Vakantiepark Holterberg heeft motorrijders welkom

Naast dat we een erg kindvriendelijk bungalowpark hebben, richten we ons ook op een andere doelgroep die bijzondere eisen stelt aan een vakantiebestemming: de motorrijders. Zo is het perfect om in de omgeving van ons bungalowpark motor te rijden. Op het park hebben we bovendien een motorstalling zodat uw stalen ros altijd goed beschermd wordt tegen weer en diefstal.

Bovendien zijn er in de omgeving van Vakantiepark Holterberg zoveel uitdagende wegen te vinden dat motorrijden in deze streek een genot is. Een glooiend landschap door de ongerepte natuur, wat heeft u zich nog meer te wensen dan in de omgeving van ons bungalowpark motor te rijden.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar de bungalows op ons park, de omgeving en de Sallandse Heuvelrug, of de prijzen van onze accommodaties, kijk dan eens op onze website. Daar vindt u namelijk alle informatie en beeldmateriaal die u nodig heeft om u te laten overtuigen. We kunnen dan ook niet anders zeggen dan: tot snel op ons mooie park in een schitterende omgeving.