De tijd dat ouderen alleen maar achter de geraniums zaten is gelukkig al lang en breed voorbij. Niet voor niets zien we steeds meer senioren op straat en blijken ze nog zeer actief te kunnen zijn. Met hun elektrische fietsen leggen ze bovendien lange tochten af. Bij Vakantiepark Twente willen we deze mensen dan ook de mogelijkheid bieden om eens lekker op vakantie te gaan. Want echt niet alleen jonge mensen zijn welkom op een kindvriendelijk bungalowpark. Ook ouderen zijn op dit park natuurlijk van harte welkom.

Bij Bungalowpark Holterberg komt een erg gemêleerd gezelschap aan gasten tegen. Tenminste, als u een accommodatie heeft geboekt natuurlijk. Eerder zult u waarschijnlijk niet op het kindvriendelijk bungalowpark komen.

Het is echter wel zeer aan te raden om eens een keer een verblijf op Bungalowpark Holterberg te boeken, of u nou jong of al water ouder bent. Want wie u ook bent, er is voor iedereen iets te doen. Wilt u bijvoorbeeld graag lange fiets- of wandeltochten maken in de vrije natuur. Bij ons kan het. Maar wilt u liever dagenlang winkelen in verschillende plaatsen en steden. Ook dat is in de omgeving van ons park heel goed mogelijk.

Gezellig eten bij Vakantiepark Twente

Een ander pluspunt van een kindvriendelijk bungalowpark is dat het beschikt over een eigen restaurant.. Dat wil zeggen, in het geval van Bungalowpark Holterberg tenminste. Daar beschikt men namelijk niet alleen over een cafetaria, maar over een volledig restaurant waar u lekker kunt eten.

Als u liever bij uw eigen accommodatie wilt eten, maar geen zin heeft om zelf te koken dan kunt u er ook voor kiezen om gerechten op te halen bij het restaurant op het park. Maar omdat de eetgelegenheid van Vakantiepark Twente naast het verwarmde zwembad ligt, is het wel net zo gezellig om daar even aan te schuiven. Een goede kop koffie of een lekker nagerecht en nog even genieten van de ondergaande zon, dat is toch het ultieme gevoel van vakantie?