Heeft u wel eens gehoord van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug? Of van het schitterende zwembad Twenhaarsveld? Misschien niet. Dat is dan wel een gemiste kans. Want als u graag eens een keer op vakantie wilt in eigen land is Vakantiepark Twente de ideale bestemming. Rust en drukte, natuur en steden: alles ligt er binnen een klein aantal kilometers. Wilt u dat zelf graag eens meemaken? Boek dan één van onze aantrekkelijke arrangementen via onze website. Dan weten we zeker dat het niet de laatste keer is dat u onze omgeving bezoekt.

De omgeving van Vakantiepark Twente is als een waar paradijs voor natuurliefhebbers: je vindt er heide zoals dit nergens in Nederland te vinden is, het is een heuvelachtig terrein en er lopen veel verschillende soorten wilde dieren. Het lijkt dus werkelijk waar net alsof je in het buitenland bent, terwijl zwembad Twenhaarsveld eigenlijk op steenworp afstand ligt.

Het is dan ook niet voor niets dat dit bungalowpark met kinderen een gegarandeerde aanrader is. Want er zijn meer mogelijkheden om een bungalowpark met kinderen te bezoeken, maar bij ons weet u zeker dat de jongste gasten uit uw gezelschap het ook naar hun zin zullen hebben.

Bij Vakantiepark Twente wordt u als gast behandeld

Het ligt niet eens alleen aan alle faciliteiten die u op ons vakantiepark vindt, het zit hem ook in hoe u behandeld wordt.  Wij weten namelijk dat we een bungalowpark met kinderen zijn. Daarom hebben we alleen mensen in dienst die het kinderen helemaal naar hun zin kunnen maken. En omdat zwembad Twenhaarsveld in de buurt ligt komen ze ook in de omgeving aan hun trekken.

We kunnen kortom wel vertellen hoe leuk het is om bij Vakantiepark Twente langs te komen, maar u moet het eigenlijk zelf meemaken. Door een bezoek te brengen aan onze website is dat al heel dichtbij. Niet alleen vindt u daar namelijk alle informatie die u nodig heeft voor een verblijf, u kunt er ook direct één van onze bungalows huren. Doe dat snel en laat u onderdompelen in onze gastvrijheid. Tot gauw!