Een Twents accent, gastvrije mensen en vrije natuur, dat is het beeld dat veel mensen het hebben bij de regio waarin Vakantiepark Twente ligt. En eigenlijk klopt dat ook wel een beetje, behalve dat niet iedereen er met een accent spreekt. Hoe dan ook, op ons kindvriendelijk vakantiepark kunt u zelf gaan meemaken hoe het is om een tijdje in deze regio te verblijven. Natuurlijk wel op de meest ontspannen manier, want u bent hier voor uw vakantie. Boek dus snel een bungalow met motorstalling en kom helemaal tot rust.

Wie op zoek is naar een bungalow met motorstalling heeft er natuurlijk belang bij dat er voldoende mooie routes in de buurt zijn om met uw motor te berijden. In het gebal van Vakantiepark Twente bent u daar in ieder geval zeker van. Het is namelijk een kindvriendelijk vakantiepark dat aan de rand ligt van een Nationaal Park. Daar lopen vele kilometers slingerende wegen over heuvels en langs uitgestrekte landschappen. Daar kunt u dus niet alleen lekker motorrijder, u komt er ook nog eens helemaal tot rust. Kijk maar eens op onze website voor een voorproefje van de omgeving van ons park.

Bij Vakantiepark Twente bent u echt te gast

Natuurlijk is niet iedereen op zoek naar een bungalow met motorstalling. Niet voor niets zijn we namelijk ook een kindvriendelijk vakantiepark. We willen namelijk dat iedere gast op ons park zich welkom voelt.

Daarom doen we ons best om met alle voorzieningen een geweldig totaalplaatje te creëren waar iedere gast vrolijk van wordt. Zo hebben we een verwarmd zwembad, verschillende speeltuinen en een goed restaurant.

Bovendien zijn er in de omgeving genoeg dingen te doen. Zo is er niet alleen veel natuurschoon, maar ook leuke steden zoals Rijssen en Deventer. In het gezellige dorp Holten kunt u daarnaast lekker eten, drinken en de dagelijkse boodschappen doen. Neem dus snel eens een kijkje op onze website en laat u overtuigen van een verblijf op ons park. Tot snel!

Ootmarsum Twente

Bezoek ook eens het pittoreske plaatsje Ootmarsum in het hart van Twente. Leuk voor een weekende weg of een midweek. Klik hier voor accommodaties: hotel Ootmarsum.