Op vakantie gaan in eigen land klinkt niet erg spannend. Maar sinds wanneer laat u zich leiden door de mening van anderen? Weet u eigenlijk wel hoe mooi het in Nederland kan zijn? Bij Vakantiepark Holten weten we dat namelijk wel. Want dit is een kindvriendelijk bungalowpark dat in een omgeving staat dat u in veel andere landen niet aantreft. Kom dus snel eens vanuit dit bungalowpark Holterberg en omgeving bekijken, en laat u verrassen door de schoonheid van uw eigen land.

Op een kindvriendelijk bungalowpark wilt u het als ouder ook naar uw zin kunnen hebben. Daarom hebben wij ook rekening gehouden met de eisen die u stelt aan een vakantie. Op ons park kunt u bijvoorbeeld goed eten, lekker zwemmen en volledig tot rust komen. Bovendien staan alle huisjes op Bungalowpark Holterberg zo ver van elkaar dat u totaal geen last zult hebben van buren of andere gasten. Dit betekent ook nog eens dat het overzicht over het park zo goed is dat u uw kinderen nooit uit het oog zult verliezen. Een veilig en vertrouwd idee, toch?

Kom genieten bij Vakantiepark Holten

Dit is een kindvriendelijk bungalowpark dat naast het aantrekken van jonge gezinnen ook in ingesteld op het vermaken van actieve ouderen. Want in de omgeving van ons vakantiepark is van alles te beleven. Zo kunt u van prachtige natuur genietin nationaal park De Sallandse Heuvelrug, waar een grote verscheidenheid aan flora en fauna te vinden is.

Daarnaast kunt u op ons park zwemmen en tot rust komen. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig om een heerlijke vakantie te hebben.

Ook voor motorrijders is ons park zeer geschikt door het hebben van een overdekte stalling. Wij willen namelijk dat iedereen zich welkom voelt bij Vakantiepark Holten, ook groepen waar andere parken niet op zijn ingesteld.

Neem eens een kijkje op onze vernieuwde website en laat u overtuigen om direct te boeken. Als u niet aan de schoolvakanties gebonden bent kunt u zelfs erg goedkoop op vakantie bij Bungalowpark Holterberg door gebruik te maken van onze aantrekkelijke arrangementen.