Chalet kopen

Een chalet kopen op een vakantiepark of camping in Nederland is een goede investering. Waar veel vraag naar is, is een recreatiewoning of 2e huis aan het water. Het voordeel van een eigen chalet is dat je het hele jaar door vakantie kunt vieren op ieder moment dat je dat zelf wil, maar je kunt het chalet natuurlijk ook geheel of gedeeltelijk verhuren. Zo kun je de kosten van de investering en/of de jaarplaats gemakkelijk terugverdienen. Er zijn verschillende typen chalets te koop. Zo kun je kiezen uit een enkel of dubbel chalet. Een dubbel chalet biedt meer ruimte, ideaal voor grote gezinnen of voor mindervaliden. Grote gezinnen kiezen vaak voor extra slaapkamers, mindervaliden voor extra grote woonkamer, keuken en slaapkamer zodat ze eenvoudig met hun rolstoel kunnen bewegen door hun vakantiewoning. Er zijn veel verschillende chaletbouwers in Nederland. Ieder bedrijf heeft zijn eigen kwaliteit en bouwstijl, maar kijk ook eens naar de chalets die in Engeland gebouwd worden. Wilt een chalet kopen, maar niet te veel geld kwijt? Dan is een chalet uit Engeland een perfect alternatief voor de aanbieders uit Nederland. De chalets uit Engeland hebben namelijke en perfecte prijs/kwaliteit verhouding.vakantiehuis

Chalet kopen in Overijssel

Een mooie regio in Nederland om een chalet te kopen is Overijssel. In Overijssel zijn relatief veel kwalitatief goede campings en vakantieparken. Heeft u een eigen koopchalet? Het vakantiepark kan het chalet voor u verhuren tegen een kleine commissie.

Stacaravan kopen in Overijssel

Maakt u niet het hele jaar door gebruik van een chalet? Dan is een stacaravan een goed alternatief. Een stacaravan is alleen te gebruiken in de betere maanden van het jaar (april t/m oktober). Maar de nieuwere stacaravans zijn ook steeds luxer en beter geïsoleerd. Zo hebben ze tegenwoordig vaak dubbele beglazing. Op vakantiepark Mölke hebben ze nog enkele stacaravans te koop. Zowel 2e hands stacaravans als nieuwe stacaravans en ook regelmatig demo stacaravans of verhuurcaravans die na 3 jaar verkocht worden. Dus een stacaravan kopen in Overijssel, doet u bij Vakantiepark Mölke, tussen Rijssen en Nijverdal, aan het riviertje de Regge.

Huis aan het water in Friesland te koop

Vakantiewoning kopen Friesland, ideaal voor gasten die kiezen voor een visvakantie of vaarvakantie. Friesland is namelijk zeer geliefd bij gasten die graag vissen of willen varen.