Sommige scholen boeken ieder jaar dezelfde accommodaties voor het jaarlijkse schoolkamp, andere scholen zijn iets avontuurlijker ingesteld. Die willen namelijk variëren met de bestemmingen voor de groepsvakantie. Want de organisatie is het natuurlijk ook wel een keer zat, ieder jaar weer in dezelfde boerderij. Gelukkig is er Kampeerboerderij Overijssel, daar kun je ieder jaar ergens anders terecht.

Zou het niet ideaal zijn voor u, als organisator van het schoolkamp, om ieder jaar met dezelfde partij om tafel te kunnen om een geschikte lokatie voor het kamp te zoeken. De groepsvakantie mag namelijk niet al te veel kosten, maar moet voor de leerlingen – en de begeleiding – wel een hoogtepunt van het jaar zijn. Dan weet u nu met wie u contact kunt opnemen: Kampeerboerderij Overijssel. Zij bieden namelijk meerdere accommodaties aan die allemaal uitermate geschikt zijn voor het kamp.

De huizen van Kampeerboerderij Overijssel zijn namelijk allemaal verschillende in grootte, inrichting en uitrusting. Zo is er altijd wel een plek te vinden waar u met uw klas terecht kunt. Heeft u bijvoorbeeld een kleine school en heeft u voor het schoolkamp geen enorme boerderij nodig? Huur dan een iets kleinschaligere lokatie voor uw groepsvakantie. Wilt u wel met een grote groep op stap? Dan zijn er huizen te boeken die plek bieden aan meer dan dertig bezoekers.

Schoolkamp in de open lucht

Voor wie het dit jaar een keer helemaal anders wil aanpakken wat betreft de groepsvakantie biedt Kampeerboerderij Overijssel ook de mogelijkheid tot groepskamperen. Hoe leuk zal het zijn om met uw klas allemaal in tenten te slapen en  ’s avonds een kampvuur te bouwen in de open lucht. De meeste schoolkampen vinden toch plaats in het voorjaar wanneer het Nederlandse weer het toe laat om lekker buiten te zijn.

Op die manier weet u zeker dat u een unieke groepsvakantie kunt organiseren die de leerlingen nooit meer zullen vergeten. Neem dus snel contact op met Kampeerboerderij Overijssel en boek een geweldig onderkomen! En ook erg handig: Kampeerboerderij Overijssel kan u ook veel werk uit handen nemen als u een arrangement boekt. Dan kunt u bijvoorbeeld uw boodschappen laten bezorgen of een excursie reserveren. Dan kunt u uitgerust aan het kamp beginnen, want u zult uw energie hard nodig hebben met tientallen uitgelaten kinderen om u heen.