Het is een precies klusje: het wikkelen van een motor. Tot op de dag van vandaar wordt het motor wikkelen nog altijd met de hand gedaan. Er zijn in het verleden meerdere pogingen gedaan tot het automatiseren van dit proces, maar helaas allemaal zonder succes. Er zijn verschillende redenen om een motor te laten wikkelen.

In de meeste gevallen is het omhulsel verbrand of versleten waardoor de prestaties van de motor niet meer optimaal zijn. Vaak wordt dit verbranden of verslijten veroorzaakt door overmatig gebruik of slijtage. In een enkel geval kan ook de manier waarop een motor geplaatst is in een omhulsel ertoe leiden dat het wikkelen van de motor noodzakelijk is. Duidelijk is in ieder geval dat het wikkelen van een motor een secuur klusje is dat met zorgvuldigheid gedaan dient te worden. Helaas zijn er aanbieders op de markt die beweren marginaal te kunnen wikkelen maar onze overtuiging is dat het beste resultaat wordt behaald door vakmanschap en meer dan 60 jaar van ervaring. Na revisie van uw motor zult u versteld staan van het te behalen vermogen en de rust waarmee de motor loopt.

Motor wikkelen kan u 10 jaar extra prestaties opleveren

Meer dan eens horen wij van klanten dat hun motor die ze eerst al bijna hadden afgeschreven nog tot 10 jaar langer mee kan na het wikkelen. Veel van onze klanten komen dan ook tevreden terug in sommige gevallen zelfs alleen om hun ervaring met ons te delen. En dat vinden we leuk! Iedere klant wordt door ons voorzien van uitgebreide informatie met betrekking tot het wikkelen van de motor om zo met zekerheid te kunnen zeggen dat het proces volledig transparant geschied. We merken steeds vaker dat klanten geïnteresseerd zijn in het bijwonen van het revisieproces, en dat is bij ons geen enkel probleem. Belt u gerust voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of kom bij ons langs en laat u inspireren door onze expertise.