Actieve strandvakantie 2013 – zonvakantie jongeren in de zomer

Jaarlijks gaan vele tienduizenden jongeren na een jaar hard werken op school, studie of werk, op zonvakantie. In de zomer van 2013 organiseert Simi Reizen actieve strandvakanties naar het supermooie Kroatie. Op slechts een half uurtje van het strand kun je allerlei spannende buitensporten zoals raften, canyoning en klimmen uitvoeren. Daarnaast bezoeken we de wereldberoemde Plitvice meren. Tijdens deze vakantie verblijf je op een camping direct aan het strand (<50 meter van het strand) in Split.

Met deze actieve strandvakantie van 13 dagen bieden we actie, avontuur, uitgaan en gezelligheid voor een goede prijs. Jongerenvakanties naar Kroatie zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet alleen is het ideaal gelegen aan de middellandse zee en heeft Kroatie een interessante geschiedenis, het is er in de zomer ook nog eens vaak mooi weer, lekker warm en relatief goedkoop om uit te gaan!

De jongerenvakanties van Simi Reizen worden altijd begeleid door ervaren reisleiders die met alles raad weten. Niet alleen weten ze altijd iets te doen in de omgeving, ook zorgen ze voor een gezellige groepssfeer, leuke extra activiteiten en allerlei spontane ingevingen.

We reizen naar Split, Kroatie met een comfortabele touringcar. Onderweg maken we een tussenstop in Oostenrijk en Slovenie. In Slovenie krijg je van onze reisleiders op die locatie een heerlijk uitgebreid ontbijt (denk aan smoothies, croissantjes en lekkere broodjes), voordat we weer verder reizen naar Kroatie. Eenmaal aangekomen kun je gelijk een relaxte en ingerichte tent uitkiezen. Alleen een slaapzak moet je nog zelf meenemen.

Als je op zoek bent naar een jongerenreis of jongerenvakantie die meer te bieden heeft dan alleen zon, die volledig verzorgd is en ontzettend leuk, dan reis je in de zomer van 2013 met Simi Reizen voor de perfecte zonvakantie jongeren!