Heeft u nieuwe garagedeuren nodig? Of heeft u last van lichtinval en wilt u dit oplossen met een lamellenrooster? Het professionele team van Zonwering Enschede kan u helpen met alle vragen van aankleding, stoffering en bekleding in en rond het huis.

Garagedeuren vormen voor veel mensen de meest gebruikte ingang tot hun woning. Maar omdat ze vaak grote oppervlaktes van een gevel of garage bedekken moeten ze niet alleen effectief zijn, maar ook zorgen voor een uitstraling die past bij de woning. Daarnaast moeten ze ook zorgen dat eventuele indringers niet gemakkelijk naar binnen kunnen. Genoeg waar garagedeuren aan moeten voldoen dus. Daarom zijn ze er in vele soorten en maten.

Denk bijvoorbeeld eens aan houten garagedeuren voor een natuurlijke, landelijke uitstraling. Of strakke, moderne garagedeuren die automatisch geopend kunnen worden. In de showroom van Zonwering Enschede kunnen de medewerkers er alles over vertellen. Bijvoorbeeld over de verschillende mogelijkheden waarop de deuren geopend kunnen worden. Zo zijn er kanteldeuren die in één stuk naar boven worden geschoven, sectionaaldeuren die gelijkmatig verdwijnen of roldeuren die weinig ruimte innemen als ze uit het zicht zijn. Voor iedere garage dus wel een passende oplossing.

zonwering enschede

Lamellenrooster van Zonwering Enschede ook decoratieve functie

Een lamellenrooster heeft vele praktische functies. Een lamellenrooster is toepasbaar als zonwering, gevelbekleding of zichtwering. Het is een vorm van structurele zonwering. Eigenschappen van structurele zonwering zijn: het tegengaan van oververhitting door ongewenste warmte en het tegengaan van storende lichtinval. Maar omdat het afzonderlijke profielen zijn verliest u het visuele contact met de omgeving niet. Kiest u bijvoorbeeld voor lamellenroosters waarbij de draagstaven onder een hoek zijn geplaatst van 30 graden of 45 graden, dan lijkt het lamellenrooster dicht waardoor u kunt genieten van uw privacy. Maar vanaf binnen kunt u wel naar buiten kijken! Maar buiten deze praktische functies heeft een lamellenrooster ook een decoratieve functie. Op de afbeelding ziet u wat een toegevoegde waarde het lamellenrooster is voor de uitstraling van dit pand. Voor meer informatie, neemt u eens contact op met Zonwering Enschede.