Uit de vele mogelijkheden die er zijn, biedt een flyer de mogelijkheid om uw organisatie, product, dienst of evenement snel onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Flyers zijn niet alleen doelgericht en snel, maar ook goedkoper dan de gemiddelde promotie met drukwerk.

Een flyer is een ongevouwen blad dat uit een vel papier bestaat. Dit in tegenstelling tot een folder die in tweeën is gevouwen. Een flyer wordt vanwege de aard ervan ook wel strooifolder genoemd, omdat het snel en gemakkelijk kan worden afgegeven of op strategische plaatsen kan worden neergelegd.

 

Voordelen

Enkele voordelen van de flyer zijn:

–       Binnen korte tijd te vervaardigen

–       Korte levertijd

–       Relatief goedkoop

–       Uniek

–       Snelle distributie mogelijkheden

–       Gericht op de doelgroep

–       Gauw gelezen, enz.

Persoonlijk tintje

Het fijne van de hedendaagse technologie is dat binnen de kortst mogelijke tijd kwalitatief maatwerk kan worden geleverd aan de klant. U hebt keus uit tientallen ontwerpen waar binnen een handomdraai een persoonlijk tintje aan kan worden gegeven. Met een goede call to action (boodschap) komt u gauw in het vizier van uw doelgroep. Uiteraard speelt ook het format van de flyer een belangrijke rol. Veel hangt af van het doel van de flyer en degene voor wie de boodschap bestemd is. De afmetingen, kwaliteit en gewicht van papier, de vormgeving van de boodschap, de kleuren en niet te vergeten de resolutie en de afdrukkwaliteit zijn van groot belang bij het flyers drukken.

Afmetingen

Flyers kunnen in verschillende formaten worden gedrukt. Enkele afmetingen zijn:

–           A7 (74×105)

–           A6 (105×148)

–           A5 (148×210)

–           A4 (210×297)

–           Tweeluik A4 (420×297)

–           A3 (297×420)

–           US (99×210)

–           Long (105×297)

–           Carré M(148×148)

Het is ook mogelijk om flyers met een costum afmeting te maken, wanneer de klant een specifiek formaat wenst dat niet standaard is.

Service en kwaliteit

Door jarenlange ervaring in de grafisch- en drukwerk kunt u bij ons terecht voor zorgvuldige controle van uw content, een optimale bewerking voor de druk, correcte aanleg van drukvellen en een vakkundige afwerking voor het flyer drukken. Deskundige drukkers doen doorlopend aan kwaliteitscontrole. Aan het eind van de (korte) rit bent u verzekerd van een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.