Wie graag een ansichtkaart, een envelop of andersoortig drukwerk gaat bestellen, wilt de kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Het internet is daarom de ideale uitvinding voor het bestellen van goedkoop drukwerk. Doe een simpele zoekopdracht via google en je vindt genoeg websites die goedkoop drukwerk aan de man brengen. In deze tekst lees je meer over goedkope drukwerk bestellen via het web.

Goedkoop drukwerk vinden is een stuk simpeler dan het lijkt. Typ voor de grap eens ‘goedkoop drukwerk’ in op google en je krijgt 267.000 resultaten tot je beschikking. Van visitekaartjes tot flyers en van ansichtkaarten tot posters: het hele internet staat vol met goedkope drukwerk aanbiedingen die gericht zijn op consumenten en op ondernemers uit het MKB. Visitekaartjes

Een eerste indruk kun je maar een keer maken, dus het is belangrijk dat deze goed is. Niet zo vreemd dus dat veel ZZP-ers en  ondernemers op zoek zijn naar geschikte visitekaartjes.  Maar dan wel de mooiste visitekaartjes voor de laagste prijs.  Dat is wat iedereen wil natuurlijk. Op internet zijn vandaag de dag vele aanbieders van goedkoop drukwerk.

Het mooie is dat je bij visitekaartjes tal van keuzemogelijkheden hebt om je kaartje samen te stellen. Het materiaal dat je gebruikt, het gewicht, de bedrukking: alles ligt in jouw handen. Hierdoor kun je zelf ook tot een aantrekkelijke prijs komen en kun je zelf bepalen of je goedkoop drukwerk wilt of toch liever iets meer betaalt voor extra’s. De prijzen van visitekaartjes stijgen naar mate het formaat groter wordt. In principe is dit natuurlijk logisch, maar er zijn ook websites die een vaste prijs hanteren voor verschillende formaten. Let hier goed op voordat je via het internet tot je bestelling overgaat.

Enveloppen

Een ander interessante productgroep zijn de enveloppen. Ondank dat in het huidige tijdperk veel per e-mail naar elkaar gestuurd wordt, zijn enveloppen nog steeds in trek en draaien drukkerijen overuren om de productie van custom envelop bij te houden. Ook bij het bestellen van enveloppen zijn de keuzemogelijkheden zeer ruim. Je kunt kiezen voor een envelop met venster, maar ook een envelop zonder venster of een luxe gekleurde envelop behoort tot het assortiment. De prijzen hiervan lopen dan ook behoorlijk uiteen. De exacte prijs voor een product is niet op voorhand aat te geven omdat je eerst duidelijk moet aangeven op welke manier je het liefste je product gemaakt ziet worden. Maar in het algemeen geldt ook hier dat grotere afmetingen envelop en meer luxe leidt tot hogere tarieven. De goedkoopste versie geldt de envelop zonder venster gemaakt van de lichtste papiersoort.