Voor al uw groot onderhoud bent u aan het goede adres bij Bouw. Met 120 jaar ervaring in het bouwen van gebouwen voor de overheid is Bouw een betrouwbare partner. Met het oog op ontwikkeling doen ze bij Bouw aan lean-bouwen. Door met alle betrokken partijen samen te werken komt een goede prijs tot stand evenals een duurzame bouw. Samen denken is een rode draad door de organisatie. Van bouwvakker tot aan directielid: iedereen denkt mee en heeft invloed op het proces. Van factuur tot laatste steen.

Groot onderhoud

Door de jaren heen heeft een gebouw behoefte aan onderhoud. Als je dit onderhoud niet uitvoert maar laat liggen, stapelt het zich op. Onderhoud verandert dan in groot onderhoud. En voor groot onderhoud bent u bij Bouw aan het juiste adres. Voor het groot onderhoud kunt u bij Bouw een offerte aanvragen. Wij voeren het groot onderhoud graag voor u uit. Uiteraard gaat alles in overleg en passen wij ons aan, aan uw wensen.

Meerjaren onderhoud

Meerjaren onderhoud, ofwel mjop , kunnen wij samen met u uitstippelen in een meerjaren onderhoudsplan. Voor dit mjop kunt u terecht bij Bouw Facility. Bij zo’n mjop krijgt  u niet alleen een advies. Wij kunnen ook het gebouwbeheer overnemen, uiteraard voor een vaste prijs. Hiervoor kunnen we overeenstemming bereiken over een contract van 5 tot 15 jaar. Hier bent u niet alleen van uw zorgen af maar bent u ook stukken voordeliger uit! Doordat u al uit onderhoud bij ons uitbesteed komt u in aanmerking voor aantrekkelijke schaalvoordelen.

Neem nu een kijkje op onze website neem direct contact met ons op voor een offerte.