Waar kom je toepassingen tegen die te maken hebben met installatietechniek? Laten we het anders formuleren. Waar kom je het niet tegen? In feite overal om je heen. Niet alleen thuis bij het aanleggen van de elektriciteit of het installeren van een nieuwe alarminstallatie. Ook bij de buurtsuper als het gaat om beveiliging, verlichting en koeling. En ook bij de diverse logistieke centra in Nederland. Nagenoeg in elke sector zijn projecten te vinden waarbij installatietechniek bedrijven een voorname rol speelt.

Techniek – De dagelijkse praktijk

Alles wat in meer of mindere mate te maken heeft met comfort, heeft raakvlakken met ons vak. Door het toepassen van niewe technologieën blijft het vak van de installatietechnicus boeiend, verrassend en uitdagend. Ook als het gaat om de veiligheidsaspecten. Om aan de voortschrijdende vraag naar betrouwbare oplossingen te blijven voldoen zorgen we dat onze kennis actueel is en kunnen we als allround service bedrijf een leidende rol spelen, zowel in kleine projecten als grotere projecten waarbij met verschillende disciplines samen gewerkt dient te worden.

Advies en aftersales

Wijco Technics is niet alleen een optimale partner voor technische vraagstukken. We adviseren graag maar leveren ook een uitstekende aftersales. Ons dienstenpakket houdt namelijk meer in dan enkel afleveren. Of het nu gaat om projekten in de utiliteits sector, de industrie of retail, op ons product dien je te kunnen vertrouwen. Daarom biedt Wijco tehnics ook onderhoudsbeurten aan en bieden we diverse mogelijkheden om periodieke controles uit te voeren om de veiligheid van de installaties te kunnen waarborgen.

Alle deskundigheid onder één dak

Wijco technics investeert daarom in opleidingen, cursussen en vakliteratuur zodat onze medewerkers volledig op de hoogte zijn van nieuwe toepassingen die uiteindelijk in het voordeel werken van de opdrachtgever. En uiteindelijk draait het daarom, tevredenheid, afgerond installatiewerk uit het verleden zijn immers ons visitekaartje. Wellicht tijd om kennis te maken, van gedachten te wisselen of gewoon brainstormen over functionele oplossingen voor uw project? U bent welkom voor een kennismaking op niveau.