Er zijn van die gereedschappen waarvan de naam alles zegt over de klus die ze moeten klaren. En laten we eerlijk zijn, een accu boorhamer is daarvan misschien wel het beste voorbeeld. Net zoals bij een accu boormachine merkt u bij het horen van de naam direct dat het gaat om een robuust en krachtig stuk gereedschap. Bij sommige klussen zijn deze producten onmisbaar. Alle reden om een kijkje te nemen in ons ruime assortiment, waar u ook slaagt als u een acco klopboormachine nodig heeft.

Met een accu boorhamer bent u voorbereid op het boren in de zwaarste materialen zoals beton. Er zit namelijk een boorkop in die beweegbaar is, wat nodig is om op een verantwoorde manier door het gesteente te boren. Bovendien beschikt een goede accu boorhamer over een slipkoppeling die ervoor zorgt dat het apparaat zich aanpast als u betonstaal tegenkomt. In dat geval zorgt het apparaat ervoor dat u geen blessures oploopt.

Dit alles is anders bij een accu klopboormachine. Omdat de slagkracht van dit type gereedschap over het algemeen lager ligt dan bij een boorhamer, is een accu klopboormachine minder geschikt om in beton te boren. Daarentegen is het weer een perfect werktuig om bijvoorbeeld houten materialen te doorboren. Kort gezegd is voor iedere klus dus een specifiek gereedschap te koop.

Niet altijd een accu boorhamer vereist

Natuurlijk hoeft u niet altijd door extreem harde materialen te boren. Er zijn ook materialen waar u met een accu boormachine al doorheen komt. In veel gevallen gaat het dan om een eenvoudige klus, in of om het huis. Daarom is het voor veel thuisklussers ook voldoende om een accu boormachine aan te schaffen, omdat deze voor veel kleine klusjes sterk genoeg is.

In ons assortiment vindt u in deze drie categorieën een ruime keuze. Bovendien verkopen we verschillende merken zodat er altijd wel een artikel te vinden is dat binnen uw budget past. Bent u dus op zoek naar gereedschap, dan is het enige dat u nog hoeft te doen een kijkje nemen op onze website!