Lucht lijkt een goedje wat maar goed is voor één ding: ademhalen. Toch is het inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Denk er bijvoorbeeld eens aan wat er gebeurt als je lucht rondblaast. Dan is het bijvoorbeeld te gebruiken als koeling in de zomer. Als je het tempo waarmee je de lucht laat rondvliegen nog verder opvoert is het zelfs te gebruiken tijdens het klussen. We hebben het bijvoorbeeld aan compressors, waarmee u bovendien andere soorten gereedschap kunt aandrijven, zoals gasschiethamers en tackers. In onze website vindt u al deze producten tegen scherpe prijzen.

Veel mensen hebben compressors in de schuur staan. In veel gevallen worden deze producten alleen gebruikt om fietsbanden op te pompen. Toch zijn de apparaten veel breder inzetbaar. Zo kun je compressors op andere apparaten aansluiten waardoor ze hun kracht overbrengen om bijvoorbeeld een spijker in een muur te krijgen. Dat kan in combinatie met tackers. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om materialen schoon te maken. Door de lucht met grote kracht op een smerig oppervlakte te spuiten blaas je het vuil er simpelweg van af.

Niet alleen compressors te koop

Naast tackers en compressors verkopen we ook een groot aantal verschillende gasschiethamers. Dat zijn apparaten die eigenlijk de standaard hamer vervangt door spijkers door middel van luchdruk een muur in te schieten. Gasschiethamers maken het werken daarom niet alleen veel minder zwaar, ze zorgen er ook voor dat u zich nooit meer met een hamer op de duim zult staan.

We weten dat dergelijke gereedschappen vooral gebruikt worden door professionals. Iemand die slechts een paar maal per jaar een spijker in een muur slaat hoeft hiervoor niet speciaal een apparaat aan te schaffen. Daarom verkopen we producten van professionele kwaliteit. Dat wil zeggen dat de gereedschappen krachtig, duurzaam en sterk zijn.

Heeft u gereedschap nodig? In onze webshop vindt u het grootste aanbod van verschillende merken. Bovendien wordt bijna alles gratis thuisbezorgd, waardoor het wel heel erg verleidelijk is om iets bij ons te bestellen!