Wie aan het klussen is en moet boren of zagen in muren of vloeren moet daarbij altijd oppassen dat er geen water- of gasleiding geraakt wordt. Daarmee kan namelijk veel schade worden toegebracht aan het huis. In sommige gevallen moeten wanden of vloeren zelfs worden gesloopt om een kapotte leiding te repareren. Dit klink allemaal erg lastig, maar gelukkig hebben wij een stuk gereedschap waarmee al deze ellende voorkomen kan worden: leidingdetectoren. Daarmee weet een beetje klusser zeker dat hij of zij de boormachine altijd op de juiste plek in een muur of vloer zet.

Natuurlijk zijn er niet alleen leidingdetectoren waarmee ongelukken tijdens het klussen voorkomen kunnen worden. Zo verkopen wij namelijk ook een speciaal type inspectiecamera waarmee binnenin leidingen, muren en andere kleine en afgedekte ruimtes kan worden gekeken. Is er bijvoorbeeld een kabelbreuk op een lastig bereikbare plek, dan kunt u met dit type inspectiecamera in korte tijd en met weinig moeite achterhalen waar het probleem precies zit.

Laat leidingdetectoren het werk voor u doen

Leidingdetectoren en een speciale inspectiecamera zijn natuurlijk bedoeld om problemen te voorkomen, maar we bieden ook gereedschappen die onmisbaar zijn als u al door het ongeluk getroffen bent. Is er bijvoorbeeld op een bepaalde plek in de muur of vloer een leiding geknapt? Dan is dat erg lastig. Toch wilt u niet direct de muur of vloer hoeven openhalen om te kunnen bekijken waar het probleem zit. In dit geval bieden wij een vochtmeter waarmee u de oorsprong van het probleem kunt achterhalen.

Bovendien hebben we een ander type vochtmeter in ons assortiment waarmee het vochtgehalte in houtsoorten kan worden gecontroleerd. Naast hout kan deze vochtmeter ook de hoeveelheid vocht in andere materialen, zoals tegels en vinyl voor u bekijken. Daarmee heeft u altijd in korte tijd de oorsprong van uw probleem gevonden.

Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het passende stuk gereedschap. In onze webshop is bestellen bovendien heel eenvoudig en weet u altijd zeker dat de bestelling snel geleverd wordt. In de meeste gevallen zelfs helemaal gratis. Wacht dus niet en maak uw klus snel af met het benodigde gereedschap.