Als u door zware metalen wilt kunnen komen heeft u ook zwaar geschut nodig. Met de hand komt u namelijk niet door beton of harde steensoorten. In onze webshop vindt u dan ook allerlei soorten gereedschap dat u hiervoor kunt gebruiken. Bovendien verkopen we verschillende types gereedschap die gebruik maken van de nieuwste systemen, zoals een SDS combihamer of een moderne SDS+ boorhamer. En als het echt om zwaar werk gaat vindt u bij ons zelfs een SDS Max boorhamer. Als het daarmee nog niet lukt, dan lukt het nooit meer.

Professioneel gereedschap zijn apparaten waarmee u zwaar werk kunt doen en die bovendien erg lang meegaan. Dit is ook nodig omdat u als professional in de bouw of de kluswereld niet om de haverklap nieuwe apparaten wilt hoeven kopen. Met de koop van een SDS Max boorhamer weet u bijvoorbeeld dat u jarenlang klaar bent om door de meeste harde materialen te komen.

Hetzelfde geldt voor een SDS combihamer, die gebruik maakt van een inventief systeem waarmee u snel en gemakkelijk van hulpstukken wisselt, zonder dat dit betekent dat ze niet goed vast zitten in de handunit.

Laat uw SDS combihamer gratis verzenden

Net zoals met vele andere producten hoeft u voor de koop van een SDS+ boorhamer niet meer de deur uit. In onze webshop bestelt u ze namelijk met alle gemak via internet en krijgt u ze ook snel thuis geleverd. Wij weten namelijk dat als u een apparaat bestelt u er niet lang op wilt hoeven wachten.

Naast de scherpe prijzen die wij voor producten als een SDS+ boorhamer vragen, laten wij ze ook gratis bij u bezorgen. Daarmee proberen we ons te onderscheiden van andere winkels die een SDS Max boorhamer aanbieden.

Kies door voor de makkelijkste weg en bestel op onze website. Dan bent u niet veel tijd kwijt aan de aankoop van uw gereedschap, zodat u gewoon verder kunt met waar u uw geld mee moet verdienen: het afleveren van vakwerk bij veeleisende klanten. En met onze gereedschappen gaat dat zeker lukken.