Iedereen die regelmatig klust, voor zichzelf of als professional weet dat het handig kan zijn om te werken met draadloze apparaten. Een accu boormachine bijvoorbeeld, maakt het werken erg flexibel. U zit namelijk niet vast aan een stopcontact, waardoor u snel van werkplek kunt wisselen. Bovendien kunt u draadloos gereedschap altijd snel voor de dag halen en weer opbergen, ideaal dus voor een snelle klus.

Bent u op zoek naar een accu klopboormachine of een accu boormachine, dan heeft u de keus uit veel verschillende merken en uitvoeringen. Het is daarom voor een leek soms moeilijk te onderscheiden wat voor hem of haar de beste keus is. Daarom staat er op deze website bij ieder artikel een lijst met eigenschappen. Deze gaan in op het vermogen van een machine, het gewicht en de meegeleverde accessoires. Dit maakt de keus voor een accu boorhamer al een stuk gemakkelijker.

In het accu klopboormachine assortiment bijvoorbeeld, vindt u apparaten van verschillende professionele leveranciers. Deze zijn vervolgens onderverdeeld in het aantal volt dat een accu uit zo’n apparaat kan leveren. Zo zijn er machines met een 10.8 volt accu voor de lichtere klussen, en 36 volt accu’s voor het zware werk. Zo weet u zeker dat er altijd een geschikte accu klopboormachine voor u te vinden is.

Een accu boormachine voor iedere klus

Wilt u met groot gemak door harde materialen kunnen boren, dan is een accu boorhamer precies wat u zoekt. Dit type apparaat boort namelijk niet alleen gaten op basis van roterende kracht, maar combineert dit met een elektrische hamer. Daardoor vormen zelfs de hardste steensoorten en beton geen enkel obstakel.

Een bijkomend voordeel van een accu boorhamer is dat u minder kracht kwijt bent aan het boren in harde oppervlaktes. Als u een standaard accu boormachine gebruikt moet u, als u al door het materiaal kunt boren, erg veel kracht zetten om de klus te klaren. Met een extra hamerfunctie is dit niet nodig, waardoor u veel kracht en tijd bespaart.

Wat betreft uitrusting zit u bij ons met accu gereedschap ook altijd goed. We leveren namelijk ook sets, compleet inclusief boren, een extra accu en een professionele koffer. Daarmee heeft u in een klap een compleet pakket in handen.