Klopt het dat er een accu klopboormachine te koop is? Jazeker. U dacht zeker dat deze alleen te krijgen waren met een snoer omdat een apparaat dermate veel vermogen heeft dat elke accu te zwak zou zijn. Nou, dat was inderdaad jarenlang zo, maar de technologische vooruitgang heeft ervoor gezorgd dat er veel meer flexibiliteit is voor de hedendaagse klusser. Zo is er bijvoorbeeld ook een accu boormachine en een accu boorhamer te koop, die beide net zoveel vermogen hebben als de ouderwetse varianten met een snoer. Kijk maar eens in onze webshop, daar vindt u ze allemaal.

Gereedschappen op een accu zorgen er al decennia lang voor dat klussers die op een plek werken waar geen stopcontacten zijn toch ongestoord verder kunnen werken. Helaas gold dit lange tijd alleen voor een accu boormachine of schroevendraaier. Daar is sinds kort verandering in gekomen.

Zo vind u in onze webshop bijvoorbeeld ook een accu boorhamer en een oersterke accu klopboormachine, gereedschappen die ze sterk zijn dat ze door de hardste materialen moeten kunnen beuken. En omdat ze bij ons altijd scherp geprijsd zijn en altijd gratis worden geleverd weet u zeker dat u bij ons nooit spijt krijgt van uw bestelling.

Voel u sterk met een accu klopboormachine

Als u de keus heeft tussen een accu boormachine en ééntje met een draad, dan weet u toch wel voor welke u kiest? In ieder geval wel als de eerste net zoveel vermogen heeft als de tweede. Hetzelfde geldt voor een accu boorhamer.

Bij ons in de webshop vindt u echter nog veel meer gereedschappen, die u kunt gebruiken in de tuin, in huis of waar dan ook. Tijd om eens een kijkje te nemen op onze website. Daar vindt u bovendien bij ieder product een uitgebreide beschrijving en een groot assortiment aan hulpstukken en accessoires. Vanaf nu hoeft u dus nooit meer het huis uit om gereedschappen te kopen, dat doet u namelijk bij ons!