Wie regelmatig klust weet dat je al snel veel gereedschap in de schuur hebt liggen. Dat kost dan ook al gauw veel geld. Gelukkig zijn er ook gereedschappen die voor verschillende klussen inzetbaar zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld een accu multitool, waarmee u niet alles kunt slijpen, maar ook kunt schuren en schaven. Daarmee bespaart u al snel veel geld op verschillende apparaten, terwijl dit gereedschap bij de kleinere klussen voldoende vermogen en mogelijkheden biedt.

Natuurlijk zijn er klussen te bedenken waar u een specifiek stuk gereedschap nodig heeft. Bijvoorbeeld een accu haakse slijper of een accu cirkelzaagmachine. In deze gevallen hebben we een ruim assortiment waarbij u altijd het apparaat vindt dat bij uw klus past. Een accu haakse slijper bieden we bijvoorbeeld in meer dan vijf verschillende merken. Daarmee mogen we ons met recht de nummer één van Nederland noemen.

Accu multitool is slechts één van de vele keuzes

Zoekt u naar een accu haakse slijper, dan kunt u binnen ons assortiment ook nog weer voor specifieke gereedschappen kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een binnenhoekslijper of een platkopslijper. Wat u ook moet doen, een passende machine is er altijd.

Dat geldt ook voor onze uitgebreide keuze als u een accu cirkelzaagmachine zoekt. Deze zijn bovendien te verkrijgen in verschillende vermogens. Zo hebben we machines die slechts 14,4 volt elektriciteit verbruiken, maar ook krachtige varianten die tot wel 24 volt kracht leveren. Het voordeel van deze accu cirkelzaagmachine is dat u bovendien volledig draadloos kunt werken. Heeft u dus een klus op verschillende plekken, dan kunt u het apparaat altijd snel meenemen zonder met lange en onhandige kabels te hoeven slepen.

Zoals gezegd hebben we voor de kleine klussen ook multifunctionele oplossingen, zoals een accu multitool. Dit apparaat is populair vanwege zijn brede inzetbaarheid. Natuurlijk hebben we ook binnen deze categorie veel keus. Bovendien vindt u in onze webshop een uitgebreid assortiment losse opzetstukken. Daarmee vergroot u de levensduur van uw multi-inzetbare klushulp.

Kijk dus snel in onze webshop. Daar vindt u altijd het gereedschap waar u naar op zoek bent, en in de meeste gevallen wordt dit ook nog eens gratis bij u afgeleverd.