Wie regelmatig klust weet hoe belangrijk het is om goed gereedschap bij de hand te hebben. Gereedschap dat het klussen niet alleen makkelijker maakt, maar dat er ook voor zorgt dat de uiteindelijke kwaliteit van een klus van topniveau is. Hiervoor kun je bijvoorbeeld denken aan een accu decoupeerzaag of een accu reciprozaag. Dit zijn allemaal werktuigen die naast het hierboven genoemde voordeel ook nog eens volledig draadloos werken, zodat u te allen tijde vrij bent om te bewegen. Een accu schuurmachine is hiervan ook een goed voorbeeld.

Een echte klusser kan het gebruik van accu gereedschap dan ook op waarde schatten. Bovendien is het zo dat een draadloos apparaat niet meer onder doet voor zijn broertje met snoer. De hedendaagse accu’s zorgen er namelijk voor dat er dermate veel kracht geleverd kan worden dat het gebruik van netstroom niet meer nodig is.

Een accu decoupeerzaag is hiervan een goed voorbeeld. Net zoals een accu schuurmachine. Wie het werken met een decoupeerzaag kent weet dat het lastig is om constant in de gaten te moeten houden waar het stroomdraad zich bevindt. Het laatste wat je namelijk wilt is het draad doorzagen die je zaag van stroom voorziet. Met een accu decoupeerzaag heb je hier helemaal geen last meer van en kun je volledig vrij rond je project bewegen.

Een accu schuurmachine bestaat in vele varianten

Net als bij een accu reciprozaag bieden wij schuurmachines in vele soorten en maten. Daarbij zijn alle topmerken die verkrijgbaar zijn vertegenwoordigd. Ook bieden we schuurmachines in vele vormen, zoals vlakschuurmachines en bandschuurmachines. Omdat u bij al deze varianten kunt kiezen voor een accu schuurmachine met verschillende batterijen kunt u altijd vrijuit werken.

Hetzelfde geldt voor een accu reciprozaag, die in principe lijkt op een decoupeerzaag. Bij dit type gereedschap steekt het zaagblad echter aan de voorzijde uit het apparaat waardoor u in meer hoeken kunt zagen dan bij een decoupeerzaag.

Denk dus verder dan het werken met standaard gereedschap en sta ook eens stil bij het gebruik van apparaten op accu’s. Daarmee maakt u het werken makkelijker, zonder daarbij aan kracht en kwaliteit in te leveren. In onze webshop vindt u ze allemaal!