Tegenwoordig hebben we allemaal een druk leven, en het lijkt alleen maar drukker te worden! Vaak brengt dit stress mee, en hebben we te weinig tijd om goed voor onszelf te zorgen. Daarnaast, doordat we weinig tijd besteden aan het koken van gezonde maaltijden, of niet eens de tijd nemen om redelijk te eten maar gaan snacken, hebben veel mensen overgewicht. En naar de sportschool gaan? Door al deze redenen ontstaan er vaak veel lichamelijke klachten en voelen we ons niet echt fit meer. Daar is nu iets op bedacht! Het is eenvoudig en makkelijk in te passen in het dagelijkse leven, het is lekker en goed vol te houden. het valt eigenlijk onder de categorie afvallen met shakes, maar dit zijn natuurlijke shakes.

Groene Smoothies, de gezonde shakes

Groene Smoothies zijn drankjes die bestaan uit een combinatie van groene bladgroenten en bepaalde soorten fruit. Het zal in het begin even wennen zijn, maar in het boekje “Groene Smoothies” staan veel verschillende recepten. Ook kun je, nadat je er een aantal hebt geprobeerd, de smoothies aanpassen naar je eigen smaak. Doordat dit drankje boordevol zit met vitamines en mineralen kan dit goed helpen tegen lichamelijke klachten, maar dus ook bij het afvallen. Wanneer je 1 maaltijd per dag vervangt voor een smoothie (bijvoorbeeld je lunch), zal je al binnen twee weken het resultaat merken. Je wordt fitter, krijgt meer energie en je krijgt er een mooiere huid van. Leuk weetje; in groene bladgroenten zit een vitamine waardoor je je vrolijker gaat voelen!

Afvallen met een blijvend resultaat

De Groene Smoothies kun je ook goed gebruiken om af te vallen en dus op een gezonde manier. Doordat er zoveel voedingsstoffen in deze shakes zitten, vult het drankje goed, maar heeft het ook de juiste brandstof voor je lichaam. Hierdoor hou je geen hongergevoel, en krijg je geen trek in de dingen die niet goed zijn voor je. Je hoeft niet tussendoor te snacken om de trek te stillen. Je kunt een gewone dagelijkse maaltijd vervangen, maar in het begin moet je dit wel rustig opbouwen. Je lichaam is het waarschijnlijk niet gewend om zoveel gezond voedsel binnen te krijgen, dus wanneer je te enthousiast van start gaat, kan dat vervelende bijwerkingen hebben. Maar net als met alles; teveel van iets is nooit goed! Daarnaast is het wel belangrijk dat je gewoon blijft eten, aangezien je lichaam nog meer voedingststoffen nodig heeft om goed te werken. En toch altijd verstandig; toch wat tijd maken om te bewegen! Dat geeft toch altijd het beste resultaat, om af te vallen, maar ook om gezond te blijven. En, je krijgt er een mooier figuur van!