Als verpleegkundige ben je de hele dag in touw. Je loopt en staat het grootste gedeelte van je dienst, waardoor makkelijk klachten kunnen ontstaan aan voeten, knieën en rug. Daarom is het belangrijk om goed schoeisel aan te schaffen, waarmee je deze klachten voorkomt en bovendien een fit gevoel houdt gedurende je hele werkdag of -nacht. Sanita klompen zijn speciaal ontwikkeld voor de zorg en bieden naast veel comfort ook de grootst mogelijke hygiëne.

Betere lichaamshouding met Sanita klompen

Sanita klompen zijn erg buigzaam en hebben een schokabsorberende anti-slip zool. Deze is gemaakt van PU (Polyurethaan) en rubber. De klompen bieden door de combinatie van een binnenzool en buitenzool, optimale ondersteuning die zorgt voor een goede lichaamshouding. Hierdoor worden klachten aan de rug en benen voorkomen. Bovendien is ook de binnenkant van de klomp uitgerust met een anti-slip laagje, waardoor je voet niet kan schuiven in de klomp.

Goede hygiëne is van levensbelang

Letterlijk: medische klompen moeten voldoen aan de strenge hygiëne richtlijnen die worden verwacht in een medische omgeving zoals een ziekenhuis. Zo zijn er voor de OK speciale Sanita OK klompen te verkrijgen. Deze zijn wasbaar tot 90 graden, en dus zeer veilig om te gebruiken in een operatiekamer. En zo zijn er nog meer soorten Sanita klompen, bijvoorbeeld voor vochtige omgevingen, of voor omgevingen waar met chemische vloeistoffen wordt gewerkt.

Vrolijke medische klompen

Wat ook fijn is aan Sanita klompen, is dat ze te koop zijn in diverse kleuren en motiefjes. Dit maakt dat ze altijd passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Leuk voor jezelf, maar ook leuk voor de patiënt die deze vrolijke noot onbewust zeker opmerkt.

Voordelen van Sanita klompen

  • Ergonomische klomp die rug, knie en voetklachten voorkomt
  • Klomp waarop je gemakkelijk de hele dag kan staan en lopen
  • Vrolijke motiefjes of een rustig kleurtje, altijd een klomp die bij je past
  • Anti-slip klomp, zowel aan de binnen- als buitenkant
  • Een aantal Sanita klompen zijn geschikt om te dragen i.c.m. steunzolen