Stoor je je aan die rimpels? Maken ze dat je er ouder uitziet dan je bent en zeker dan je je voelt? Het hoort helaas onlosmakelijk bij het ouder worden. Het is echter niet zo dat er niets aan te doen is.

Nu is de ene persoon natuurlijk niet de ander, zeker niet qua huid. Sommige mensen hebben nu eenmaal een huid die langer jong blijft dan een andere huid. Goede verzorging is natuurlijk ook altijd heel belangrijk maar een behandeling met Botox eindhoven is wellicht een goede optie voor diegenen die niet zo gezegend zijn met een gladde huid en al wat ouder worden.

Botox behandeling

De ingreep zelf stelt eigenlijk niet zoveel voor. De prijzen botox behandeling is iets waar je misschien wel nog naar wil kijken, maar ook heel belangrijk is natuurlijk dat je een fijne arts hebt die goed naar jou luistert. Welke gebieden wil je graag behandeld hebben? Voor sommige regio’s in het gezicht kan namelijk geen botox worden gebruikt en dat zal een goede arts u altijd van te voren vertellen. Over het algemeen geldt: voor de gebieden rond de mond altijd een filler en voor de gebieden boven de neus meestal botox en soms een filler. Voor voorhoofdsrimpels en fronsrimpels is het behandelen met botox een goede optie. De botox legt de, meestal overactieve, spieren in dit gebied tijdelijk stil en dat heeft een aantal voordelen. Je kunt dan namelijk het gezicht niet meer zo strak aantrekken. Dat maakt de rimpels natuurlijk in eerste instantie al veel minder zichtbaar. De botox zorgt er echter ook voor dat er, in de tijd dat de botox werkzaam is, geen nieuwe rimpels ontstaan. De spieren zijn zoals eerder beschreven veel minder actief natuurlijk. Om nog langer plezier te hebben van de botox behandeling is het belangrijk om na de behandeling het gezicht goed te masseren zodat de botox goed kan verdelen onder de huid. Je hebt zeker 6 maanden plezier en profijt van de botoxbehandeling.