We worden allemaal ouder en dat heeft zo zijn voordelen, maar ook zeker nadelen. Een voordeel is dat men zegt dat wijsheid met de jaren komt en dat is natuurlijk ook wel waar. Helaas is deze ‘wijsheid’ en ervaring vaak van het gezicht af te lezen. Dit dan in de vorm van rimpels, bijvoorbeeld rond de ogen of op het voorhoofd. Gelukkig zijn deze rimpels goed te behandelen met fillers of een botox behandeling.

Afhankelijk van het gebied waar de rimpels zich bevinden, wordt er gekozen voor een behandeling met fillers of een botox behandeling. Het gebied rondom de mond is bijvoorbeeld te mobiel om te behandelen met botox. Dat belemmert de spieren teveel en daarom wil je geen botox gebruiken, wat de spieren ontspant en (tijdelijk) minder actief maakt.

Voor de rimpels rondom de ogen is een botox behandeling wel erg geschikt. De oogspieren worden veel aangespannen en vaak ga je deze ook meer aanspannen wanneer je ouder wordt, bijvoorbeeld door verminderd zicht. Door de behandeling met botox ontspannen de spieren rondom de ogen zich en zullen kraaienpootjes minder zichtbaar worden.

Een botox behandeling kan ook worden ingezet voor de behandeling van de rimpels op het voorhoofdsrimpels, namelijk de voorhoofdsrimpels en de zogenaamde fronsrimpels. Ook hier geldt dat je na de botox behandeling tijdelijk de spieren onder de huid van het voorhoofd minder goed kunt ontspannen, waardoor je huid er gladder en dus ook jonger uit zal zien.

Omdat een botox behandeling ook herhaald moet worden na verloop van tijd, is het altijd fijn om gebruik te kunnen maken van een botox aanbieding. Ook dan heb je de garantie dat de behandeling door een gespecialiseerd arts wordt uitgevoerd, maar profiteer je wel van een gereduceerde prijs. Dat is natuurlijk erg fijn, een gladdere huid en dan ook nog eens voor een scherpe prijs.