Het schoonmaken van spullen die intensief gebruikt worden verlengt de levensduur ervan aanzienlijk. Dat lijkt misschien een open deur, maar in de hedendaagse wereld van consumptie en wegwerpartikelen lijkt het wel eens naar de achtergrond te zijn verdrongen. Op zich niet erg natuurlijk, maar het is wel jammer als je dure spullen koopt en deze niet zo lang kunt gebruiken als mogelijk. Dat geldt ook voor de tackers en gasschiethamers die wij in onze webshop verkopen. Waarom maakt u ze niet schoon met één van de vele compressors die u bij ons vindt?

Veel mensen denken dat compressors alleen maar gebruikt kunnen worden om banden op te blazen, maar dit is eigenlijk helemaal niet waarvoor ze bedoeld zijn. Dat wil niet zeggen dat ze daar heel handig voor kunnen zijn, maar het gebruik van samengeperste lucht is vooral handig in samenwerking met andere apparaten.

Daarom hebben wij gasschiethamers en tackers die het werken een stuk makkelijker maken. Want u kunt er voor kiezen om met de hand alle spijkers in een vloer te slaan, maar met een stuk gereedschap dat deze zware klus van u overneemt ziet de wereld er een stuk aangenamer uit. En nog een bijkomend voordeel: u slaat uzelf niet meer op de duim!

Compressors maken van lucht een schoonmaakmiddel

Als u deze gasschiethamers echter in een stoffige omgeving zoals een bouwplaats heeft gebruikt dan kan het zijn dat dit stof in de motor is gekomen. Geen ramp op de korte termijn, aar als er een ophoping opkomt kan het betekenen dat de tackers ermee ophouden. En dan zult u een nieuwe moeten kopen.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Voorkom het dan ook door de apparaten en het andere gereedschap met een compressor schoon te spuiten nadat u het gebruikt heeft. In dat geval is de motor weer als nieuw en kunt u met een gerust hart aan een nieuwe klus beginnen met dezelfde gereedschappen.