Wie kent het niet, het pijnlijke gevoel na het met een hamer op uw duim slaan. Vaak wordt dit ongelukje gevolgd door een kreet van woede en pijn. Toch is dit eigenlijk niet nodig. Want wie met gasschiethamers werkt hoeft namelijk nooit meer zelf een spijker in een ondergrond te slaan. Met  tackers kan overigens hetzelfde, maar deze werken met grote nietjes.

Grote of lange spijkers, met of zonder compressors, gasschiethamers zijn er in vele soorten en maten. U vindt ze dan ook allemaal bij ons op de website. Voordat u tot koop overgaat moet u dan ook goed bedenken waarvoor u het apparaat wilt gebruiken en hoe vaak u het nodig heeft. In sommige gevallen heeft u echter genoeg aan tackers, terwijl deze toch echt anders werken.

Bij hamers op gas heeft u geen compressors nodig om keer op keer een spijker in een harde ondergrond te schieten. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is zorgen dat de gasvoorraad in het gasflesje groot genoeg is en dat er spijkers in de hamers zitten. Dan kunt u direct aan de slag.

Met dit type gereedschap kunt u, net zoals bij tackers, in korte tijd een grote hoeveelheid materiaal bevestigen. Denk er bijvoorbeeld eens aan hoeveel werk het is om isolatie aan een plafond aan te brengen met de hand. Eigenlijk is dat niet te doen. Met deze gereedschappen uit onze webshop is het echter een fluitje van een cent.

Gasschiethamers zijn er voor elk doeleinde

Natuurlijk bent u na uw aankoop enthousiast aan de slag gegaan en heeft u de klus met goed gevolg afgerond. U heeft het materiaal met compressors schoongespoten en u zet het trots als een pauw in het zicht, zodat iedereen kan zien wat u gemaakt heeft.

U heeft de smaak van het klussen echter helemaal te pakken en wilt direct aan een nieuw project beginnen. Er is echter een probleem: de spijkers bij uw gashamer zijn op en het gasflesje is bijna leeg. Geen paniek. Wij verkopen namelijk niet alleen het gereedschap maar ook de noodzakelijke accessoires, zodat u nooit hoeft te stoppen met klussen.

Kijk snel op de website en bestel. Dan hoeft u uzelf nooit meer met een hamer op de duim te slaan.