Steeds meer Nederlanders en Duitsers doen zaken met elkaar. Een Duitse advocaat kan u helpen wanneer u een juridisch geschil heeft in Duitsland. De taal kan een groot probleem zijn wanneer er een geschil is. Het is voor u natuurlijk veel makkelijker als u een Duitse advocaat vindt die vloeiend Nederlands kan spreken. De communicatie kan dan soepel verlopen, zodat er geen twijfel is dat hij u goed zal vertegenwoordigen.

Juridisch

Blankestijn advocaten

Advocatenkantoor Blankestijn kan u helpen met een juridisch geschil in Duitsland. De Duitse advocaten die bij het kantoor in dienst zijn hebben veel ervaring in zaken die de grens overschrijden. De advocaten hebben de bevoegdheid om te procederen in heel Duitsland. Het is dus niet nodig dat er een procureur als tussenpersoon optreedt. Ook Duitse klanten die in Nederland moeten procederen kunnen bij Blankestijn en Oortman terecht.

Een Duitse advocaat kan u ook adviseren wanneer u van plan bent om met mensen in Duitsland zaken te gaan doen. U wordt dan volledig op de hoogte gesteld van alle mogelijke gevolgen van uw acties. Door vooraf op de hoogte te zijn van de Duitse juridische aspecten kunt u voorkomen dat er in de toekomst juridische problemen zullen ontstaan met uw Duitse zakenpartners of afnemers.

Welk recht?

Een Duitse advocaat kan u in verschillende zaken bijstaan in Duitsland, zoals bij civiele procedures, de afwikkeling van een verkeersongeval, incasso’s en tenuitvoerlegging, maar ook zaken op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, wanprestaties, overeenkomstenrecht, personen- en familierecht en strafrecht. Verder is de Duitse advocaat ook gespecialiseerd in Duitse vennootschapsrecht en ondernemingsrecht.

Advocatenkantoor Blankestijn en Oortman kan u bij al deze juridische procedures bijstaan, zowel in Nederland als in Duitsland. Indien u vragen heeft of advies wilt vragen over Duitse juridische zaken kunt u contact opnemen met het advocatenkantoor. U wordt zo snel mogelijk geholpen zodat u uw zaken snel kunt regelen.