Hoewel iedereen ons wil doen geloven dat het met de Nederlandse economie weer de goede kant op gaat, zijn er nog steeds mensen die hun huis niet verkocht krijgen. Dat is lastig want ze hebben vaak al wel een andere woning op het oog. Om niet in aanraking te komen met de leegstandswet, maar toch uw droomhuis te kunnen kopen kunt u kiezen voor tijdelijke huur. In dat geval verzorgen wij een huurovereenkomst en haalt u inkomsten uit uw eigen huis.

Het is natuurlijk een hele stap om een huis te kopen. De stap wordt zelfs nog groter als u daarmee het risico loopt op dubbele woonlasten. Stelt u zich namelijk eens voor dat u maandelijks 900 euro moet betalen voor uw hypotheek, terwijl daar 1100 euro bijkomen van de hypotheek van uw nieuwe woning. Niemand zit op maandlasten van 2000 euro te wachten.

Het is echter ook spannend om uw eigen woning te verhuren aan vreemden. In dat geval kunt u in ieder geval voor zekerheid kiezen door ons de huurovereenkomst op te laten stellen. Wij weten namelijk alles van de leegstandswet en de rechter die u als verhuurder heeft. Dan slaapt u altijd lekker in uw eigen woning.

Tijdelijke huur maakt u niet minder flexibel

Dan kunt u denken dat u uw eigen huis niet meer kunt verkopen als u er huurders in heeft zitten. Niets is echter minder waar. Om u snel te laten schakelen zonder het risico te lopen dat de leegstandswet om de hoek kunt kijken bouwen wij uw huurovereenkomst zo op dat u altijd snel van de huurders af bent als er een partij komt die uw woning wil kopen.
Zit u in een situatie die hierboven geschetst is, kom dan eens met ons praten over de mogelijkheden. Dan zult u snel merken dat de zaken een stuk minder pessimistisch bekeken kunnen worden dan u verwacht had. Één telefoontje kan dus genoeg zijn om het huis van uw dromen te gaan kopen.