Veel mensen willen gewicht verliezen maar hebben niet de discipline of de kennis om dit te bewerkstelligen. Ze beginnen laaiend enthousiast en als de resultaten niet snel zichtbaar zijn dan stoppen ze weer. Ze vervallen in hun oude gewoonten en uiteindelijk komen ze met meer gewicht uit het gehele afvalproces.

Obesitas, overgewicht, een levensbedreigende ziekte

Er is geen gemakkelijke uitweg om gewicht te verliezen op de regulaire manier en de nadelen van gewichtsverlies zijn ook vaak niet te overzien. Cosmetische chirurgie is duur, is gevaarlijk en pijnlijk en je hebt een lange herstel periode nodig.

Maaltijdvervangende shake´s

Shakes om af te vallen hebben alles wat u nodig heeft voor gezond gewichtsverlies. De proteïne shake´s zijn ook een goede manier om gewicht te verliezen of om je sportieve prestaties te verbeteren. Gewichtsverlies shake´s zijn rijk aan vitaminen en mineralen, zijn romig en smaken goed. Je hebt dus smaak aan je eten, je krijgt gezonde voeding binnen en je behaalt resultaat in het verliezen van gewicht.

Bereiding

Men heeft alleen water nodig om de dieetshakes te mengen, je kan een bevroren smoothie maken in een minuut, je kan er pudding of een mousse van maken en het product heeft geen koeling nodig. Door een proteïne shake of een maaltijdvervangende shake, verlies je twee tot drie keer meer gewicht. Studies hebben aangetoond dat het gebruik van maaltijd vervangers effectiever werkt dan de meest gangbare diëten. De shake´s hebben een lagere caloriegehalte en stimuleren daardoor het afvallen.

Perfecte combinatie

De evenwichtige shake ondersteunt je bij je shake dieet. Een perfecte combinatie van vitaminen en essentiële mineralen die je helpen bij je gewichtsverlies.
Ideaal voor mensen die weinig bewegen, die geen tijd hebben om te sporten op regelmatige basis.

Ook geschikt als voedingssupplement

In de tegenwoordige voeding zitten eigenlijk niet meer de benodigde vitaminen en essentiële mineralen die we nodig hebben. Door het gebruik van shake´s kunt u dan zelfs een energie boost ervaren, je bent minder vermoeid, je hebt een verbeterde spiertonus en je verlangen wordt minder naar ongezond voedsel. Je spijsvertering zal beter worden en je zal je algeheel beter voelen.

Afvallen met met eiwitshakes of je beter voelen met dieetshakes wordt steeds populairder. Je elimineert overbodig vet, je verbetert je spieren en je voelt je uitstekend. Je krijgt door de maaltijdvervangende shake´s en de proteïne shake´s een mega dosis eiwitten binnen en andere gezonde voedingsstoffen die je specifiek kunt afstemmen op je eigen behoefte.