Heeft u een mooi vermogen opgebouwd en heeft u dit de afgelopen tijde gebruikt om vastgoed aan te kopen? Dan is dat over het algemeen een prima investering. Tenminste, als u zich goed laat adviseren. Bijvoorbeeld over het gebruiken van tijdelijke huur om te voorkomen dat u met de leegstandswet te maken krijgt. Want dat is wel het laatste dat u wilt, bijvoorbeeld omdat er dan derden kunnen zijn die ongevraagd van uw panden gebruikt kunnen gaan maken. En dat willen we natuurlijk voorkomen.

Laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat het leven niet makkelijker hoeft te worden als u over een forse portefeuille aan vastgoed beschikt. Het klinkt misschien allemaal heel leuk om veel bezittingen te hebben, maar het zorgt er ook voor dat u altijd op uw hoede moet zijn. Het zijn namelijk kostbare zaken die u goed wilt verzorgen.

Daar kunnen wij bij helpen, bijvoorbeeld door een huurovereenkomst op te stellen waar u mee aan kunt komen. Want ondanks dat er ook wel een standaard huurovereenkomst op internet te vinden is, raden we u aan om in het geval van tijdelijke huur in goed advies te investeren.

Laat de leegstandswet niet tegen u werken

Als u door ons een huurovereenkomst op laat stellen weet u zeker dat u tijdens de tijdelijke verhuur van uw pand goed zit. In dat geval weet u zelfs zeker dat de panden voor u  zullen werken, in plaats van tegen u.

Heeft u er belangstellen voor om te voorkomen dat u met de leegstandswet in aanraking komt? Neem dan snel contact met ons op. Bij ons treft u namelijk geen jurist die alleen de regels kent, maar iemand die het prettig vindt om met u om de tafel te gaan en het maximale resultaat te bereiken. Dienstverlening in de meest zuivere zin van het woord, dus. Voorafgaand aan een eventuele afspraak kunt u natuurlijk altijd eerst even kijken op onze website, waar u informatie over onze werkzaamheden vindt.